Alle afleveringen

39:47

Esther Gerritsen: ‘Wat is vergeten toch prachtig’

De talkshow over boeken van Het Parool.

41:48

Oek de Jong: ‘Iedereen moet eigen wereldbeeld ontwikkelen’

De tiende aflevering van onze boekentalkshow.

44:09

Bodil de la Parra over Het verbrande huis

Uploaded by MyChannels

38:31

Charlotte Dematons over haar grote fantasie

Een happening in kinderboekenland: eindelijk is er weer een nieuw woordloos prentenboek verschenen van Charlotte Dematons. In Alfabet is elke spread is gewijd aan één letter. Dematons legt in Letteren Live #6 uit hoe ze drie jaar met zichzelf gedelibereerd heeft over ons alfabet, de woorden en hoe daaromheen verhalen te spinnen die van elke prent een avontuur maken.

38:39

Letteren Live 8

De talkshow over boeken.

39:35

Letteren Live #5

De vijfde aflevering van Letteren Live, het boekenprogramma van SPUI25, het Letterenfonds en Het Parool, is een aangepaste ‘corona-editie’, zonder publiek en duo-presentatie.Ronald Ockhuysen spreekt met Wytske Versteeg, vertaler Martin Haan en Roos van Rijswijk interviewt schrijver Mohammed Benzakour.

42:33

Letteren Live #4: Thomas Verbogt en Sebastiaan Chabot

De vierde aflevering van Letteren Live, het boekenprogramma van SPUI25, het Letterenfonds en Het Parool, is een aangepaste ‘corona-editie’, zonder publiek en duo-presentatie. In deze editie spreekt Ronald Ockhuysen met Conny Braam en Thomas Verbogt. Ook te gast: Sebastiaan Chabot. Léés hun boeken. Juist nu.

45:47

Letteren Live #1:Rob van Essen en Gershwin Bonevacia

Literaraire talkshow van Het Parool, het Nederlands Letterenfonds en Spui25. Met Kees van Beijnum, Iduna Paalman, Aai Prins en Bregje Hofstede.

38:16

Letteren Live #2: Kees van Beijnum, Iduna Paalman, Aai Prins

Letteren Live is het boekenprogramma van Het Parool, Spui25 en het Nederlands Letterenfonds. In deze tweede aflevering spreken Roos van Rijswijk en Ronald Ockhuysen met Kees van Beijnum over zijn nieuwe roman 23 seconden (en veranderend Amsterdam). Vertaalster Aai Prins duidt het werk van Andrej Platonow (1899-1951). Ook te gast: Bregje Hofstede en dichteres Iduna Paalman.

49:27

Letteren Live #3: Marente de Moor, Babs Gons en Rita Zipora

Literaire talkshow van Het Parool, Nederlandse Letterenfonds en Spui25.

Gerelateerde series