Koken & Eten

Bekijk hier alle video's met betrekking tot Koken & Eten.

Eerste hulp bij Kindertraktaties

In Eerste hulp bij Kindertraktaties helpt Nicolette Kluijver je op weg met een aantal makkelijke, verrassende en/of verantwoorde kindertraktaties.

Ken je klassiekers

Van nasi goreng tot brownies, van wentelteefjes tot vitello tonnato, in deze videoserie maken we de gerechten die niet mogen ontbreken in je receptenlijst. Oftewel, de klassiekers.

Recept van de dag

Samen met 24Kitchen brengen we je elke dag een makkelijk en snel recept. Zo hoef jij niet meer na te denken over je avondeten en heb je toch variatie op je bord!

Goed Gemixt

In de serie 'Goed gemixt' zie je hoe je zonder fratsen een lekkere smoothiebowl op tafel zet. Geen tijd voor het maken van ontbijt? Dat probleem is de wereld uit dankzij de snelle recepten in deze video's.

Koken met kliekjes

In de serie 'Koken met kliekjes' laten we zien hoe je restjes omtovert tot een nieuw gerecht. Maak je dus geen zorgen meer over etensresten na een avond tafelen met vrienden of familie.

It's Suppertime

It’s Suppertime is de kookshow waar je níet van in slaap sukkelt. Legendarisch feestbeest en topchef Matty Matheson (Dead Set on Life) kookt zich een weg naar je hart, met klassiekers voor zowel meesterkoks als magnetronmonsters. Met of zonder z’n shirt aan geeft Canada’s gezelligste notoire schreeuwchef pit aan je dag, terwijl hij recepten kookt voor de lekkerste stonersnacks en het beste katervoedsel, en kwistig strooit met smakelijke levenslessen.

Dit moet je proeven

In 'Dit moet je proeven!' gaan chef-koks Guillaume de Beer en Jaimie van Heije samen op pad door heel Nederland op zoek naar de lekkerste gerechten. Zodat jij straks weet waar je naartoe moet!

SWEET

Yotam Ottolenghi en Helen Goh maken twee heerlijke recepten voor jou. Verras jezelf of een ander met een rugelach of een chocoladecake met Guinness!

Hertog Jan: Een expeditie naar smaak

Beleef je Grand Prestige Vatgerijpt nog wel als bier? Drie smaakmakers en drie brouwers van Hertog Jan: volg hun ontdekkingsreis naar de smaak van Grand Prestige Vatgerijpt.

Promo's Hertog Jan

Beleef je Grand Prestige Vatgerijpt nog wel als bier? Drie smaakmakers en drie brouwers van Hertog Jan: volg hun ontdekkingsreis naar de smaak van Grand Prestige Vatgerijpt.

Zomerdrankjes

In de serie zomerdrankjes inspireren we je met verfrissende combinaties in een glas! Ideaal voor degenen die genoeg hebben van naturel water en op zoek zijn naar een drankje met een twist.