Verkiezingen Bewaar

Moeten we salafistische organisaties subsidiëren?

Moeten we salafistische organisaties subsidiëren?
© Het Parool

In de serie Speed Debates wil Het Parool je kennis laten maken met de partijen die het op 21 maart 2018 tegen elkaar opnemen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam.

Onder leiding van politiek verslaggevers Ruben Koops en Michiel Couzy staan elke week twee lijsttrekkers tegenover elkaar, die 4 minuten in debat gaan over een actueel thema dat speelt in de verkiezingscampagne.

Tijdens de derde aflevering debatteren Sofyan Mbarki (PvdA) en Mourad Taimounti van Denk met elkaar over de vraag of salafistische organisaties subsidie zouden moeten ontvangen.

Ook geeft Münire Manisa, lid van de bestuurscommissie in Nieuw-West, na afloop van het debat een verklaring voor de brede steun voor Denk in Nieuw-West. "Ook wat moeilijkere onderwerpen betreft, geeft Denk vaak duidelijk antwoord."

Bekijk het debat hieronder. 

Meepraten? Graag, dat kan op deze plek.

Bekijk ook de vorige afleveringen, waarin Laurens Ivens (SP) en Annabel Nanninga (FvD) discussieerden over de stelling: Amsterdam moet een nationaal slavernijmuseum realiseren.

En het debat tussen Eric van der Burg (VVD) en Sylvana Simons (Bij1) over de vraag of er quota nodig zijn om te zorgen voor meer ambtenaren met een migratieachtergrond binnen de gemeente.

Volg de verkiezingen

Op 21 maart goed voorbereid naar de stembus? Like onze Facebookpagina Amsterdam Kiest om niets meer te missen.

Stemadvies nodig? Vul de Kieswijzer van Het Parool in.