PS Stadsgids Bewaar

Wat kunnen we verwachten van Beyoncé en Jay-Z?

Beyoncé en Jay-Z tijdens hun optreden op de Grammy Awards in 2014.
Beyoncé en Jay-Z tijdens hun optreden op de Grammy Awards in 2014. © ANP

Beyoncé en Jay-Z zijn aan hun On The Run II-tour begonnen. Het koppel staat later deze maand twee keer in de Johan Cruijff Arena. Wat kunnen de Amsterdamse fans verwachten?

Fans keken er al maanden naar uit en woensdag was het dan zover: Queen B en Jay-Z trapten hun tour af in Cardiff, Wales. Het lange wachten werd beloond met een 2,5 uur durende show waarin het muzikale powerkoppel maar liefst veertig nummers de revue lieten passeren.

Bekende hits als Crazy In Love, Drunk In Love, Niggas in Paris en 99 Problems kwamen vanzelfsprekend voorbij. Maar ook nummers over de ontrouw van Jay-Z ontbraken niet op de setlist. Al werd er gelukkig ook genoeg geknuffeld door mevrouw Knowles en meneer Carter. 

Instagram post by Beyoncé * Jun 6, 2018 at 8:47pm UTC

3.3m Likes, 30.6k Comments - Beyoncé (@beyonce) on Instagram

Bij een stoet van veertig nummers horen natuurlijk veel kledingwissels. Dat is aan Beyoncé wel besteed. Wit, tijgerprint, glitters, bodysuits, maskers: de On The Run II-tour belooft een waar modespektakel te zijn. Jay-Z wilde ook nog wel eens van kostuum veranderen.

Instagram post by Beyoncé * Jun 6, 2018 at 9:38pm UTC

1.7m Likes, 12.4k Comments - Beyoncé (@beyonce) on Instagram

Na haar veelgeprezen optreden op Coachella begin dit jaar, belooft Beyoncé met haar man het spektakel naar Amsterdam te halen. Nog iets minder dan twee weken te gaan.

Beyoncé en Jay-Z staan met hun On The Run II-tour op dinsdag 19 en woensdag 20 juni in de Johan Cruijff Arena. 

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.