Recensie
Achter het slagersblok voorin het restaurant hangen grote stukken vlees, waar de slager voor de keuken de beste cuts snijdt uit Argentijnse, Ierse, Amerikaanse en Nederlandse runderen
Achter het slagersblok voorin het restaurant hangen grote stukken vlees, waar de slager voor de keuken de beste cuts snijdt uit Argentijnse, Ierse, Amerikaanse en Nederlandse runderen © Jesper Boot

Restaurant The Beefsteak Club

recensieElke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze dagelijkse rubriek Open lees je erover. Vandaag: The Beefsteak Club.

Van begin achttiende tot midden twintigste eeuw was een 'Beefsteak Club' een herenclub in Groot-Brittannië waar mannen samenkwamen om bier te drinken en biefstuk te eten.

Geïnspireerd op dit oude concept heeft Sergej Fokke (47), eigenaar van Door74 en Pigs & Punch, deze week The Beefsteak Club geopend.

Van kop tot staart
Achter het slagersblok voorin het restaurant hangen grote stukken vlees, waar de slager voor de keuken de beste cuts snijdt uit Argentijnse, Ierse, Amerikaanse en Nederlandse runderen.