Recensie
'Nu de ­zomer eraan komt, is het tijd voor wat afwisseling,' aldus Sarah Reijnen.
'Nu de ­zomer eraan komt, is het tijd voor wat afwisseling,' aldus Sarah Reijnen. © Jesper Boot

Restaurant Mossel Oost

recensieElke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze dagelijkse rubriek Open lees je erover. Vandaag: Mossel Oost.

Ze delen een grote liefde voor kaas, Sarah Reijnen (35), Leslie Reijnen (38) en Robbert Ros (40), maar zijn daarnaast ook dol op mosselen. Het drietal, tevens eigenaar van The Walter Woodbury Bar, opende in september kaasrestaurant Fondue Oost.

Dat Amsterdammers van kaas houden, is gebleken."Elke avond zitten we vol, maar nu de ­zomer eraan komt, is het tijd voor wat afwisseling," zegt Sarah Reijnen.

Neeltje Jans
Wie de familie Reijnen kent, weet dat de keuze voor mosselen geen verrassende is.