Recensie
Van oud brood iets vrolijks maken; bij Libertine Comptoir de Cuisine kun je de hele dag wentelteefjes eten
Van oud brood iets vrolijks maken; bij Libertine Comptoir de Cuisine kun je de hele dag wentelteefjes eten © Tammy van Nerum

Restaurant Libertine Comptoir de Cuisine

recensieElke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze dagelijkse rubriek Open lees je erover. Vandaag: Libertine Comptoir de Cuisine.

Wentelteefjes als ontbijt, wentelteefjes voor de lunch en wentelteefjes voor het slapengaan; bij Libertine Comptoir de Cuisine van Casper Reinders (45), Steven Pooters (45) en Angelo Chariteas (37) aan de Berenstraat kan het.

Precies één straat verderop openden Pooters en Reinders een jaar ­geleden het Libertine café. Het trio van brood, melk en eieren deed het daar al goed op de kaart. Bovendien is de chef, Stephan Robert (38), Fransman. "Hij kan van oud brood weer wat vrolijks maken," aldus Pooters.