Stadsgids Bewaar

Ontdek de beste versie van jezelf in de Changing Life Hub

Ontdek de beste versie van jezelf in de Changing Life Hub
© Roï Shiratski

Wie zijn lifestyle wil veranderen, kan terecht bij een enorm complex in Noord. Bij Changing Life Hub kun je niet alleen sporten onder begeleiding, ook gezond eten, relaxen en zelfs werken.

Changing Life Hub

Ketelstraat 3
020-2371091
www.changinglifehub.com

Je kunt natuurlijk op eigen houtje af en toe gaan hardlopen, van internet een trainingsschema downloaden en 's morgens een smoothie met groente en fruit maken. Maar wie zijn lifestyle serieus en blijvend wil veranderen, is gebaat bij goede begeleiding. Precies daarvoor kun je terecht bij de Changing Life Hub in Noord: een enorm complex waar allerlei faciliteiten onder één dak zitten.

In de Changing Life Hub draait alles om het optimaliseren van je levensstijl. Dat begint met het maken van jouw Personal Body Plan (PBP), dat wordt ­samengesteld op basis van je levensstijl en doel.
'Ons doel is om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen,' vertelt manager Rosa van Rensch (26). 'Zowel fysiek als mentaal.' Een Personal Body Plan bestaat uit vier pijlers: gedrag, voeding, training en herstel. En die komen allemaal aan bod in de grote loods waarin Changing Life Hub is gevestigd.

De trainingsruimte mag er op het eerste oog industrieel uitzien, de faciliteiten zijn luxe. De 'Refreshing rooms' zijn geen basic kleedkamers met slechts een douche; ze beschikken ook over verzorgingsproducten. En wie wil kan gebruikmaken van de handdoekenservice; die is inbegrepen bij abonnementen (een instapabonnement kost €79 per maand).

Voor of na het trainen is er ruimte om te relaxen, te werken of een maaltijd of drankje te nuttigen. De koks van DoorMeal maken maaltijden klaar passend bij jouw PBP. Je kunt ze na afloop mee naar huis nemen, of ter plekke eten.

De Changing Life Hub biedt hun community meer services. Zo is de 'Recharge room' een pop-upruimte die gebruikt kan worden door een kapper of nagelstudio, maar ook voor ­bijeenkomsten zoals een presentatie van een ­voedingskundige of een yogales.

FRVR is het net gelanceerde eigen kledingmerk van Changing Life, met voornamelijk work-outkleding, maar ook warme truien voor na de training.

Je kunt zeven dagen per week terecht bij de Hub, van zeven uur 's morgens tot elf uur 's avonds.