Stadsgids Bewaar

Monica Geuze en Queen of Jetlags geven pyjamafeest

Monica Geuze en Noor de Groot.
Monica Geuze en Noor de Groot. © Sanne Veltman

De bekende Amsterdamse vloggers Monica Geuze en Queen of Jetlags - de alias van Noor de Groot -  geven 3 februari een pyjamafeest in de stad.

Het evenement wordt georganiseerd vanwege de pyjamacollectie van de twee vloggers, die ze gezamenlijk ontwierpen en in december op de markt brachten onder de naam Monica en Noor. Geuze en De Groot zijn beiden dol op comfortabele kledij en vinden het huidige aanbod weinig stijlvol. 

Op zaterdag 3 februari openen de vloggers nu ook een pop-upshop in het Pulitzer-hotel op de Prinsengracht. Daar kunnen fans een selfie nemen met hun Youtube-heldinnen in een ruimte vol roze ballonnen, een pyjama aanschaffen en een goodiebag in ontvangst nemen.

Loungepak
De collectie bestaat uit een donkerblauwe pyjama met witte sterretjes (89,95 euro), een roze nachtjapon met planetenprint, en een grijsgestreepte nachtjapon (beide 69,95 euro).

Ook is er een zachtroze en lichtgrijs loungepak te koop (à 120 euro) en een slaapmaskertje dat weggaat voor 25 euro.

Op sociale media werd al veelvuldig opgemerkt dat de prijs niet mals is - zeker voor het leeuwendeel van hun volgers, die tieners zijn. Volgens De Groot is de prijs toch redelijk, vanwege de hoge kwaliteit van de materialen die ze hebben gebruikt. De eerste lichting was binnen no-time uitverkocht. 

Kaartjes kosten 10 euro (dat wordt omgezet in shoptegoed) en zijn verkrijgbaar in timeslots om rijen te voorkomen. 

Monica Geuze: 'Het is niet mijn taak kinderen van 8 op te voeden'

Ze had journalist willen worden, maar Monica Geuze werd vlogger en heeft inmiddels honderdduizenden abonnees op haar Youtubekanaal. Lees hier het interview ter gelegenheid van haar boek My Way: "Ik kan me niet meer voorstellen hoe het voelt om zó ongelukkig te zijn. Alles wat ik doe, vind ik leuk. Ik heb alles in eigen hand."