Stadsgids Bewaar

Loetje opent restaurant bij ijsbaan in Olympisch Stadion

Na het schaatsen kun je bij Loetje terecht
Na het schaatsen kun je bij Loetje terecht © ANP

Schaatsen in het Olympisch Stadion is op zichzelf al een legendarische belevenis, maar als 'De Coolste Baan van Nederland' opent kun je bij een pop-up van Loetje klunend op een biefstukkie kauwen.

Wie vanaf 18 januari een rondje schaatst in het Olympisch Stadion hoeft dus niet per se op te warmen met de belegen wintercombo koek-en-zopie. 

Loetje on Ice gaat de tijdelijke vestiging van de biefstukketen heten. Er zal een lunch- en avondkaart zijn, met daarop uiteraard de fameuze steaks.

De ijsbaan in het Olympisch Stadion zorgt voor hoge verwachtingen. Eerder deze maand werd al een expositie rondom de ijsbaan geopend in het Rijksmuseum.

In 2014, tijdens de eerste editie van 'De Coolste Baan van Nederland', wisten 108.000 recreatieve schaatsers de baan te vinden. Er kwamen nog eens 45.000 bezoekers af op het KPN NK Allround & Sprint.

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.