Recensie
Bij Lakwerk kunnen klanten onder het genot van een cocktail van de buren hun nagels laten doen door een van de twaalf 'nail technicians'
Bij Lakwerk kunnen klanten onder het genot van een cocktail van de buren hun nagels laten doen door een van de twaalf 'nail technicians' © Jesper Boot

Lakwerk

recensieElke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze dagelijkse rubriek Open lees je erover. Vandaag: Lakwerk.

Tien jaar geleden begon mede-eigenaar van Lakwerk Jessica Scholten (25) met nail art. "In de Nederlandse modewereld leefde nail art helemaal niet zoals in het buitenland," zegt Scholten. Het balletje ging rollen toen ze vierenhalf jaar geleden reageerde op een oproepje dat er nagelstylistes werden gevraagd voor de London Fashion Week.

'Nail technicians'
Nadat ze al een tijd internationale opdrachten had gedaan, kwam er ook steeds meer vraag vanuit Nederland voor professioneel gelakte nagels en nail art.

Bij Lakwerk kunnen klanten onder het genot van een cocktail van de buren hun nagels laten doen door een van de twaalf 'nail technicians', zelfs wanneer Scholten in het buitenland is voor een fotoshoot of modeshow.