PS Stadsgids Bewaar

Gratis gezonde snacks bij bike-in automatiek Deliveroo

© Kirsten van Santen)

Goede voornemens? Deliveroo helpt je een handje. In plaats van een drive-in opent de bezorgservice donderdag 10 januari een bike-in automatiek bij de Admiraal de Ruijterweg.

Om Amsterdammers met goede voornemens te helpen de 'ach, één kroketje kan toch geen kwaad?'- gedachte om zeep te helpen, vind je achter de snackluikjes van deze automatiek geen zoete, zoute of foute snacks, maar enkel verantwoorde maaltjes.

Denk aan de pokébowls van Poké Perfect en Sushito, de salades van SLA, sandwiches van Bagels & Beans, sapjes van Juice Brothers, vegetarische wraps van Vleesch noch Visch en de gerechten van Stach.

Een gezonde automatiek, dat kenden we toch al? Klopt, de Health Food Wall was even een ding, maar is inmiddels alweer gesloten.

Gratis
Allemaal gratis en voor niets voor eenieder die z'n fiets in het snackloket parkeert (max. vier tegelijk). Van 7.00 tot 10.00 uur kun je er terecht voor ontbijt. Tussen 12.00 en 14.00 uur ligt de lunch klaar en een avondmaal wacht op hongerige fietsers tussen 16.30 en 19.30 uur.

Let wel: de gezonde automatiek is alleen op 10 januari te vinden bij de Wiegbrug op de Admiraal de Ruijterweg. Daarna zul je het weer op eigen kracht moeten doen.

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool. Ook leuk: volg @pshetparool op Instagram.