Recensie
De teleurstelling overheerst, hoe sympathiek we Frank's Smoke House ook vinden
De teleurstelling overheerst, hoe sympathiek we Frank's Smoke House ook vinden © Mats van Soolingen

Frank's Smoke House (6)

recensieHet nagelnieuwe restaurant van Frank's Smoke House is huiselijk en sympathiek, maar de hoofdgerechten vallen tegen en ook de bediening mag strakker.

Frank's Smoke House mag een begrip in de stad heten: aan de Oostenburgergracht maakt Frank Heyn al jaren de beste gerookte vis, vlees en kaas. 

Maar de Amerikaanse Amsterdammer kreeg de stad ook aan de hoogste kwaliteit zalm uit Alaska, pastrami en biologische gevulde kalkoen. En dat vanuit een petieterig winkeltje voorin de rokerij, waar het - uiteraard - altijd vreselijk lekker ruikt. 

Frankfans
Ik krijg altijd trek als ik er langsfiets. In de nieuwbouw even verderop was ruimte voor een flinke horecaonderneming, en Heyn sprong, met zijn kokende zoon en met hulp van een grootschalige crowdfunding onder de vele Frankfans, in het gat.