Recensie
In de ochtend zijn de zusjes in de weer met koffie en thee voor de vaders en moeders die met hun kroost in het lunchcafé van CreativeHaus zitten.
In de ochtend zijn de zusjes in de weer met koffie en thee voor de vaders en moeders die met hun kroost in het lunchcafé van CreativeHaus zitten. © Charlotte Odijk

Dansstudio CreativeHaus

recensieElke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze dagelijkse rubriek Open lees je erover. Vandaag: Dansstudio CreativeHaus.

In een compacte witte ruimte in een zijstraatje van de Dapperstraat zit sinds kort een dansstudio, lunchzaak, workshopruimte en casting­bureau in één.

De danszaal dient als ruimte voor castings en als theaterzaal en is ingericht met Perzische tapijten op de vloer en op Marktplaats opgeduikelde koffertjes als decoratie. 'Een creatief huis' noemen eigenaren en zusjes Isah Sasabone (29) en Anouk Kulaleen (39) het.

Alle leeftijden
In de ochtend zijn de zusjes in de weer met koffie en thee voor de vaders en moeder die met hun kroost in het lunchcafé van CreativeHaus zitten.