Stadsgids Bewaar

'Fresh2Go Sushi beste Amsterdamse bezorgrestaurant'

'Fresh2Go Sushi beste Amsterdamse bezorgrestaurant'
© Fresh2Go

Een dag nadat Michelin z'n jaarlijkse sterren uitdeelde voor goede restaurants in Amsterdam en daar buiten, heeft ook bestelsite Thuisbezorgd.nl een aantal topzaken gekozen.

Thuisbezorgd telde het aantal beoordelingen van de bij hen aangesloten restaurants op bij stemmen die restaurants in november wierven bij hun klanten. De combinatie van beide leidde tot een landelijke lijst, maar ook een specifiek op Amsterdam gericht.

Daarin staat Fresh2Go Sushi aan de Van Woustraat bovenaan. De zaak kreeg 3198 beoordelingen via Thuisbezorgd. Tandoori Express aan de Kinkerstraat werd 2442 keer beoordeeld en is daarmee het op een na beste bezorgrestaurant van Amsterdam. Aarti 2 aan de Tweede Hugo de Grootstraat verkoopt roti en werd met 804 beoordelingen derde in het lijstje.

Het best beoordeelde bezorgrestaurant van Nederland is het Rotterdamse Angelo's Pizza. Bovenaan de lijst met beste nieuwkomers, nieuwe restaurants die nog niet genoeg beoordelingen hebben op Thuisbezorgd.nl, maar ook zeker een ereplekje verdienen, staat Chiapas - Taco Cartel. Het Mexicaanse restaurant aan de Van Woustraat opende in mei van dit jaar de deuren.