HEERENVEEN - Het Nederlands elftal begint woensdagavond in nagenoeg dezelfde formatie als zaterdag tegen Italië aan de oefenwedstrijd tegen Paraguay. Bondscoach Bert van Marwijk wilde dinsdagavond na een training in het Abe Lenstra-stadion van Heerenveen zijn basisploeg voor de laatste interland van het jaar zoals gebruikelijk nog niet prijsgeven. ''Maar ik ga niet veel veranderen'', zei hij.

''We zijn met z'n allen aan iets begonnen en gaan daarmee verder. Dan is het niet logisch dat ik heel veel ga veranderen'', aldus de bondscoach die niet kan beschikken over de geblesseerde Robin van Persie, Wesley Sneijder en Arjen Robben. Otman Bakkal trainde dinsdag voor het eerst mee met Oranje. ''Hij is misschien wat kort bij ons, maar ik vind dat hij het goed heeft gedaan'', stelde Van Marwijk. ''Ik wilde hem wel eens aan het werk zien.

Vermoedelijke opstelling Nederland: Stekelenburg; Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen en Van Bronckhorst; Van Bommel en De Jong; Kuijt, Van der Vaart en Elia; Huntelaar. (ANP)