Sport Bewaar

Raiola: Geen klik tussen Kishna en De Boer

Raiola: Geen klik tussen Kishna en De Boer
© ANP

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Ricardo Kishna, denkt dat het beter is als de aanvaller na dit seizoen vertrekt bij Ajax. Dat meldt het AD Sportwereld vanavond. Volgens de Haarlemmer met Italiaanse roots kunnen De Boer en Kishna simpelweg niet met elkaar door één deur.

Persoonlijk vindt Raiola De Boer een goede trainer, zegt hij tegen de krant. ,,Ik diskwalificeer hem niet als ik zeg dat het niet botert met Ricardo. Er is gewoon geen klik. Dan moet je verder kijken", aldus de belangenbehartiger.

Raiola benadrukt dat Kishna niet per se naar het buitenland hoeft. ,,Het zou best kunnen dat het voor de ontwikkeling van Ricardo het beste is als hij nog een paar jaar in Nederland blijft." Een transfer naar PSV of Feyenoord is wat hem betreft dan ook niet uitgesloten.

Warming-up
De Boer hield Kishna twee weken geleden nog buiten de selectie voor het competitieduel met sc Heerenveen na een woordenwisseling over zijn warming-up in de Europa League-wedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. Na een gesprek werd de 20-jarige buitenspeler, die in Amsterdam nog tot de zomer van 2016 vastligt, weer in genade aangenomen.

Afgaande op de woorden van Raiola zijn de problemen allesbehalve opgelost: ,,Ajax heeft hem niet nodig, hij heeft Ajax niet nodig, dan is het verstandig als hij het elders probeert."