Mijn vakantie
doorgeven

Vakantieplannen? Maak gebruik van de vakantieservice! Zo voorkomt u een overvolle brievenbus bij thuiskomst.

Het Parool Vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door! Laat uw krant doorsturen naar vrienden of familie, of naar uw vakantieadres. U kunt ook de bezorging van uw krant gewoon een tijdje stopzetten. Zelf kunt u uiteraard altijd en overal Het Parool digitaal blijven lezen.

Log in met uw Parool profiel. Om snel en eenvoudig de vakantieperiode door te geven. Direct na uw melding ontvangt u per mail een bevestiging met alle informatie.

Uitgezonderd aanvragen voor vakantiebonnen. Hierbij ziet u op de bevestigingspagina de melding dat uw aanvraag is ontvangen en binnen 2 weken ontvangt u de bonnen.

Vakantie doorgeven

Zet de bezorging tijdelijk stop en lees de digitale krant tijdens uw vakantie

Zet de bezorging stop en voorkom een stapel kranten op de deurmat. U kunt blijven genieten van uw krant op uw mobiel, tablet of laptop.

Stuur uw krant naar vrienden of familie

Stuur de krant door tijdens uw vakantie en maak familie of vrienden blij met uw Parool. Zelf leest u de digitale krant via mobiel, tablet of laptop.

Stuur uw krant naar uw vakantieadres

Blijft u in Nederland? Dan kunnen wij uw krant mogelijk doorsturen naar uw vakantieadres en blijf zelf de digitale krant lezen via mobiel, tablet of laptop. Let op: de bezorging op campings en vakantieparken is niet altijd te garanderen.

Vakantiebonnen in Nederland

Met de vakantiebonnen kunt u tijdens uw vakantie bij al onze verkooppunten in Nederland terecht, uiteraard zolang de voorraad strekt. U kunt blijven genieten van uw krant op uw mobiel, tablet of laptop. Let op: Geef uw aanvraag minimaal twee weken voor de ingang van uw vakantieperiode aan ons door.

Vakantie doorgeven

Voorwaarden vakantieservice

  • U geeft de vakantieperiode minimaal 1 week (vakantiebonnen 2 weken) voor de ingang van de vakantieperiode aan ons door.
  • Uw vakantieperiode mag niet langer dan 90 dagen per kalenderjaar duren en niet korter dan 7 dagen.
  • Voor de portokosten en het doorsturen van de papieren krant naar een adres in het buitenland ontvangt u een aparte factuur. De portokosten per krant bedragen in België € 1,80, Europa € 2,60 en buiten Europa € 3,60. Aangezien dit een postverzending betreft, kunnen wij een correcte bezorging niet garanderen.
  • Laat u uw krant doorsturen naar uw vakantieadres op één van de Waddeneilanden houd dan rekening met de afwijkende bezorgtijden. Op Texel wordt maandag t/m zaterdag uiterlijk 9.30 uur bezorgd. Op Vlieland wordt er maandag t/m zaterdag uiterlijk 13.00 uur bezorgd. Op Ameland wordt er maandag t/m zaterdag uiterlijk 11.00 uur bezorgd. Op Terschelling wordt er maandag t/m zaterdag uiterlijk 12.00 uur bezorgd. Op Schiermonnikoog wordt er maandag t/m zaterdag uiterlijk 14.00 uur bezorgd.
  • Vakantiebonnen zijn geldig tot drie maanden na uw laatste vakantiedag. Als u nog vakantiebonnen over heeft, dan kunt u deze ook bij ons niet meer inwisselen. De geldigheidsdatum staat op de bon. 
  • Heeft u een digitaal abonnement zonder papieren Parool, dan kunt u geen gebruik maken van onze vakantieservice.
  • Heeft u een proefabonnement op Het Parool, dan kunt u geen gebruik maken van onze vakantieservice.
  • Tijdens uw vakantieperiode behoudt u toegang tot de Digitale Krant als dit in uw abonnementspakket zit en betaalt u het overeengekomen abonnementstarief.
  • Op de vakantieservice zijn de algemene abonnementsvoorwaarden van toepassing.

Vakantie doorgeven

Vakantieservices Holliday vakantievoorwaarden vakantie tijdelijk stopzetten

Heeft u nog hulp nodig?