Over Het Parool

> Het Parool, onderdeel van DPG Media, gaat over op een nieuw abonnementensysteem. U krijgt hierdoor een nieuw abonnementsnummer en uw betalingen worden door het DPG rekeningnummer ge├»ncasseerd. Klik hier voor meer uitleg en de veelgestelde vragen.

 

> De acceptgiro verdwijnt per 1 maart. Betaalt u per acceptgiro? Stap over naar automatische incasso. Lees hier verder.

Wij geloven dat onze journalistiek, doorspekt met die typisch Amsterdamse mentaliteit, onze lezers energie geeft. Het Parool biedt een onafhankelijk geluid uit onze bruisende metropool, de plek waar Amsterdam, Nederland en de wereld in elkaar schuiven. We zijn een Amsterdamse krant met een nationale uitstraling en een kosmopolitische blik. In de stad vervullen we een bindende rol. Tevens zijn we driftig op zoek naar de bepalende verhalen in het land en de wereld.

Het Parool - Amsterdam en de wereld erom heen

 

Het Parool op papier
Het Parool bestaat uit twee delen; de nieuwskrant en de PS. In PS schrijven we de verhalen achter het nieuws. Wie doen ertoe en wat is er aan de hand? Zaterdag is de krant extra dik. Dan zit het magazine van PS van de Week erbij, met interviews en reportages over opvallende Amsterdammers, ondernemerschap en cultuur. Ook herbergt PS van de Week de uitgaansagendavan Amsterdam - een onmisbare informatiebron voor iedereen die in Amsterdam voorstellingen, exposities en festivals bezoekt.

Het Parool digitaal
U kunt het Parool op verschillende manieren digitaal lezen. Natuurlijk is er parool.nl en download in elk geval onze app op uw smartphone en tablet, zodat u Het Parool altijd en overal bij de hand heeft. U kunt zich ook inschrijven voor (een van) onze e-mail nieuwsbrieven.

Lees hier meer over onze digitale producten.

over ons geschiedenis informatie