Topics! Extra service gratis bij uw abonnement.  

Uw gegevens

Uw bestelde abonnement

Uw abonnement herroepen

Wilt u uw abonnement binnen 14 dagen na de eerste levering van uw krant herroepen? Wat jammer! U kunt de herroeping via dit formulier aan ons doorgeven. U ontvangt altijd een bevestiging van uw opzegging.  

Verwerking

Het kan enkele werkdagen duren voordat uw abonnement in ons systeem is verwerkt. Daarna verwerken wij de herroeping zo snel mogelijk. In sommige gevallen kan het hierdoor voorkomen dat u de krant toch enkele dagen ontvangt.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.

Online lezen

Lukt het niet om in te loggen of loopt u tegen andere vragen of onduidelijkheden aan? Bel 088-0561533 en wij helpen u direct!  U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-19.00 uur contact met ons opnemen.

U kunt uw vraag ook via dit formulier aan ons doorgeven. 

Uw huidige gegevens

Uw nieuwe abonnementsvorm of betaaltermijn

Wilt u uw abonnement opzeggen? Jammer dat u dit overweegt.

Wij helpen u graag. Onze klantenservice-adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 19:00 uur bereikbaar op 088-0561533.

Bedankt!

Heeft u binnen 24 uur geen bevestiging van de aanvraag ontvangen? Controleer dan eerst de map met ongewenste berichten of spam van uw mailbox. Heeft u ook daar geen mail ontvangen? Neem dan contact op met de Klantenservice van Het Parool via telefoonnummer 088 – 0561 533, bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 19.00 uur.

Ons streven is om binnen 2 werkdagen een antwoord te geven op uw vraag.

Pagina niet gevonden

Sorry, deze pagina kon niet gevonden worden. Mogelijk bestaat deze pagina niet meer, of is ze verhuisd. Tikte u zelf het webadres in? Mogelijk staat er een foutje in. Corrigeer het en probeer opnieuw.

Uw telefoonnummer, emailadres, betaalwijze of rekeningnummer wijzigen.

Het wijzigen van telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer of betaalwijze kunt u via het onderstaand formulier aan ons doorgeven.