Het Parool
digitaal

Topics! Extra service gratis bij uw abonnement.

Het Parool kunt op verschillende manieren digitaal lezen, zodat u het nieuws altijd bij de hand heeft, waar u ook bent.

Lees Het Parool digitaal met uw profiel

U kunt na het aanvragen van uw abonnement direct een account aanmaken en gebruik maken van de digitale producten van het Parool. We sturen u een e-mail met uw inloggegevens. Let op! Wellicht ontvangt u deze mail per abuis in uw ongewenste e-mailmap.

Heeft u al eerder een Parool profiel aangemaakt of een profiel bij een van de andere kranten van de Persgroep Dagbladen? Of heeft u een andere vraag over registreren en inloggen? Ga dan naar onze veelgestelde vragen, hier staat omschreven wat u kunt doen.

Als u bent ingelogd met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kunt u de digitale krant lezen via krant.parool.nl of download de Krant-app.

U KUNT HET PAROOL DIGITAAL LEZEN VIA:

Direct de digitale krant lezen
registreren Aanmelden inloggen Inlog inlogen digitale digitale krant profiel accoutn account acount app apps itunes android nieuwsbrief nieuwsbrieven topics archief apple

Parool.nl

Het laatste nieuws via de website

Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws via Parool.nl. 24 uur per dag updates van het laatste nieuws, sportnieuws en liveblogs.

De Digitale krant

De digitale versie van uw papieren krant

Op uw PC kunt u de Digitale versie van de papieren krant lezen.

Parool nieuwsapp

Met deze gratis app bent u altijd op de hoogte van al het actuele nieuws vanuit Amsterdam. En exclusief voor abonnees bevat deze app ook Parool PLUS, de sectie met al het beste uit de kant en van parool.nl. Bent u nog geen abonnee en wilt u Parool PLUS 2 maanden gratis proberen? Registreer u dan met slechts uw email adres.

    

 

 

Parool krantapp

Deze app geeft abonnees direct toegang tot de Digitale versie van de papieren krant, niet te verwarren met parool.nl. Eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen en nog twee weken lang te bewaren en dus terug te lezen.

    

 

 

Parool +

De beste artikelen van Parool

In Parool+ vindt u onze beste artikelen. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Elke maand mag iedereen een aantal Parool+artikelen lezen. Raakt u de maandelijkse limiet, dan vragen we u om in te loggen met uw Parool-profiel of Facebook. Zo’n profiel is gratis en geeft u toegang tot meer Parool+artikelen. Abonnees van Het Parool kunnen vanzelfsprekend onbeperkt Parool+verhalen lezen.

 

Topics

Stel uw eigen krant samen

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit de Volkskrant, Trouw, AD en een groot aantal andere regionale kranten. Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs, sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie.

 

GA NAAR TOPICS.NL

Parool nieuwsbrieven

Blijf dagelijks op de hoogte via e-mail

Het Parool heeft verschillende gratis nieuwsbrieven. U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor de Dagelijkse nieuwsbrief, Stadsgids, Breaking news, Digitale versie van de papieren krant, Meer Parool en Aanbiedingen van Het Parool. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief.

 

SCHRIJF U NU IN

Heeft u vragen over digitaal lezen?

Stel uw vraag via Chat

U wordt gemiddeld binnen 2 minuten geholpen.
 

Veelgestelde vragen

Het is afhankelijk van uw abonnementsvorm wat u wel of niet digitaal kunt lezen. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Met een Compleet-, Zaterdag Plus-, Langweekend- en Digitaal abonnement heeft u, waar dan ook ter wereld, toegang tot alle digitale producten van Het Parool.

Met een Digitaal Basisabonnement kunt u onbeperkt artikelen lezen op de website Parool.nl en in de ‘Parool’ smartphone app. Het geeft u geen toegang tot de digitale editie op tablets of de digitale replica van de krant. Wilt u uw abonnement uitbreiden? Ga dan naar https://www.krant.nl/editie/hp/bestellen/.

Met een Zaterdag Paper Only-abonnement heeft u geen toegang tot onze digitale producten.

Zonder abonnement kunt u elke 30 dagen een beperkt aantal artikelen gratis lezen. Op dit moment zijn dat er 7, maar dit aantal kan in de toekomst wijzigen. In de digitale editie voor tablets kunt u zonder abonnement geen artikelen lezen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Topics is een nieuw online (nieuws)platform. Met Topics kunt u eenvoudig alles lezen over die onderwerpen die u het meest interesseren. Stel zelf uw persoonlijke playlists samen of wordt verrast door aanbevelingen van de redactie.

 • Exclusieve service voor abonnees
 • Maak persoonlijke playlists van uw favoriete onderwerpen
 • Of laat u inspireren door verrassende thema's
 • Altijd en overal beschikbaar op mobiel, tablet en laptop

Alles uit de 13 beste dagbladen.
15.000 artikelen per week, het werk van 2.000 journalisten en 13 kranten in één overzicht.

Topics is gratis voor de abonnees* van Het Laatste Nieuws, De Morgen, AD, Trouw, de Volkskrant, Het AD, PZC, Eindhovens Dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad en BNDeStem.

* U heeft toegang met een Compleet, Weekend+, Zaterdag+ of Digitaal abonnement. U heeft geen toegang met dagpassen, losse verkoop, abonnementen die via de app-stores verkocht worden, of een zaterdagabonnement zonder digitale toegang.

Om toegang te krijgen tot Topics.nl gebruikt u dezelfde inlog als die u gebruikt voor de digitale krant van Het Parool. U wordt meteen herkend als abonnee en leest u gratis verder op Topics.

Bent u nog niet geregistreerd?

 1. Ga naar parool.nl/registeren
 2. Maak een profiel aan met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
 3. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.

Succesvol ingelogd? Ontdek Topics!

 1. U kiest de thema’s die u interesseren en selecteert uw ‘Topics’ via de knoppen ‘Ontdek’ en/of ‘Zoek’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 2. Al uw Topics vindt u op rij onder de knop ‘Mijn topics’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 3. Het laatste nieuws van alle Topics die u volgt vindt u onder de knop ‘Mijn nieuws’ aan de in het menu aan linkerkant van uw scherm.
 4. Ontdek de ‘Must reads’ van de redactie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Om alles te kunnen lezen, heeft u een abonneenummer nodig om te koppelen aan uw Profiel. Is dat nog niet het geval? Klik dan hier voor meer informatie.

Parool.nl

Altijd urgent en actueel. U leest het laatste nieuws uit Amsterdam, Nederland en de wereld. Met een abonnement plus digitaal lezen heeft u onbeperkt toegang tot alle digitale producten van Het Parool, waaronder de digitale krant op PC, Tablet en Smartphone. Via menuknoppen vindt u de meest recente en best gelezen stukken makkelijk terug.

 1. Surf naar www.parool.nl en klik rechtsboven op ‘Service’ en vervolgens op ‘Inloggen’.
 2. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in.
 3. Klik op ‘Inloggen’. U keert automatisch terug naar de homepage.

De digitale krant op de website

Via parool.nl kunt u direct rechts bovenaan de pagina op de krantafbeelding klikken om in de digitale krant omgeving te komen. U kunt in het archief terugbladeren in alle kranten vanaf april 2017.

De digitale krant is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag om 13.30 uur en op zaterdag om 6.00 uur.

 1. Klik op ‘Digitale krant’ direct boven Het Parool-logo.
 2. U krijgt de krant van vandaag te zien. Als u daarop klikt, kan het gebeuren dat er een scherm verschijnt met de vraag ‘Bent u abonnee? Meld u hier aan.’ Klik in dat geval op ‘Meld u hier aan’.
 3. De melding zal verdwijnen en de krant zal verschijnen. In sommige gevallen moet u uw inloggegevens nog éénmalig invullen voordat de krant verschijnt.

Om de digitale krant in het buitenland te kunnen downloaden, is een wifi-verbinding aan te bevelen. Bij een mobiele verbinding (3G/4G) kunnen de kosten oplopen.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Om alles te kunnen lezen, heeft u een abonneenummer nodig om te koppelen aan uw Profiel. Is dat nog niet het geval? Klik dan hier voor meer informatie.

Het Parool lezen in de vertrouwde opmaak van de papieren krant. Eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen. U kunt artikelen delen en bewaren, en in het archief terugbladeren in alle kranten vanaf april 2017. De digitale krant is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag om 13.30 uur en op zaterdag om 6.00 uur.

Om de digitale krant in het buitenland te kunnen downloaden, is een wifi-verbinding aan te bevelen. Bij een mobiele verbinding (3G/4G) kunnen de kosten oplopen. Hieronder vindt u de omschrijving hoe het downloaden van de apps bij de meeste toestellen werkt.

Android:

 1. Ga naar de Google Play Store op uw Tablet en zoek op ‘Parool ’.
 2. Download de app de ‘Parool Krant’.
 3. Open de app en tik op het hamburgermenu (drie streepjes) linksboven.
 4. Tik op ‘Aanmelden’, vul het e-mailadres en wachtwoord in.
 5. Tik op ‘Inloggen’.
 6. Tik op de krant om deze te downloaden.

iOS:

 1. Ga naar de App Store op uw iPad en zoek op ‘Parool ’.
 2. Download de app ‘de Parool Krant’.
 3. Open de Parool Krant-app.
 4. Tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 5. Vul het e-mailadres en wachtwoord van uw Profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 6. U keert automatisch ( niet automatisch) terug naar de Kiosk.
 7. Tik op de krant om deze te downloaden.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Om alles te kunnen lezen, heeft u een abonneenummer nodig om te koppelen aan uw Profiel. Is dat nog niet het geval? Klik dan hier voor meer informatie.

Het hangt van het merk en model van uw toestel af hoe het downloaden van de app precies in z’n werk gaat. Hieronder vindt u de omschrijving hoe het downloaden van de app bij de meeste toestellen werkt.

 

Parool App - P

Hieronder vindt u de omschrijving hoe u gebruik kunt maken van de Parool-app.

Android

 1. Ga naar de Google Play Store op uw smartphone en zoek op ‘’Parool.
 2. Download de app ‘de Parool-app’ en open deze.
 3. Kies welk nieuws u eventueel een melding wilt ontvangen en klik op doorgaan.
 4. Tik op ‘Meer’, rechts onderaan.
 5. Kies ‘Inloggen’, vul het e-mailadres en wachtwoord in. Tik op ‘Inloggen’.
 6. Onderaan kunt u navigeren naar de verschillende mogelijkheden binnen de app.

iOS

 1. Ga naar de Store op uw iPhone en zoek op ‘Parool ’.
 2. Download de app ‘de Parool -app’ en open deze.
 3. Tik op ‘Meer’ in de navigatiebalk onderaan. Selecteer ‘Inloggen’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord van uw Profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Sluit het inlogscherm door op ‘V Start’ te tikken in de navigatiebalk onderaan.

 

De Parool Digitale krant App – P Krant

Hieronder vindt u de omschrijving hoe u gebruik kunt maken van de Parool Krant-app.

Android:

 1. Open de app ‘Het Parool’.
 2. Tik op de drie onder elkaar geplaatste puntjes en selecteer ‘Instellingen’.
 3. Tik op ‘Uw abonnementsgegevens’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-account in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Tik op de back-toets om terug te gaan naar de krant.
  Tik op de krant om deze te downloaden.
 6. U kunt alle artikels en foto’s afzonderlijk bekijken en lezen in tekstversie of de gehele krant in PDF versie

iOS:

 1. Ga naar de App Store op uw iPhone en zoek op ‘Parool’.
 2. Download de app ‘de Parool Krant’.
 3. Open de Parool Krant-app.
 4. Tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 5. Vul het e-mailadres en wachtwoord van uw Profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 6. U keert automatisch terug naar de Kiosk.
 7. Tik op de krant om deze te downloaden.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.