Het Parool digitaal

Vakantieplannen? Maak gebruik van de vakantieservice
Zo voorkomt u een overvolle brievenbus bij thuiskomst.

Het Parool kunt op verschillende manieren digitaal lezen. Het is afhankelijk van uw abonnementsvorm wat u wel of niet digitaal kunt lezen. Klik hier voor meer informatie.

Lees Het Parool digitaal met uw profiel

U kunt na het aanvragen van uw abonnement direct een profiel aanmaken en gebruik maken van de digitale producten van Het Parool. We sturen u een e-mail met uw inloggegevens. Let op: wellicht ontvangt u deze mail per abuis in uw ongewenste e-mailmap.

Heeft u al eerder een profiel aangemaakt bij Het Parool of bij één van de andere kranten van de Persgroep Dagbladen? Of heeft u een andere vraag ga dan naar onze veelgestelde vragen.

U kunt het Parool digitaal lezen via:

registreren Aanmelden inloggen Inlog inlogen digitale digitale krant profiel accoutn account acount app apps itunes android nieuwsbrief nieuwsbrieven topics archief apple

Parool.nl

Actueel, urgent en compleet

Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws uit Amsterdam, Nederland en de wereld eromheen via Parool.nl. 24 uur per dag updates van het laatste nieuws, sport en liveblogs, maar ook recensies en de beste uitgaanstips.
 

Het Parool 24/7

Het laatste nieuws en achtergronden

Het Parool 24/7 is beschikbaar op smartphone en via de website. Deze app biedt u altijd het allerlaatste nieuws en alle artikelen, interviews, columns en video’s van Het Parool. Een complete nieuwsbron op zakformaat. Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle Plus-artikelen.

De digitale Editie

De krant van de dag, met alle mogelijkheden van digitaal

De digitale editie is exclusief beschikbaar op tablet en verschijnt ’s middags om vijf uur. Deze app biedt u alles wat in de papieren krant staat met de voordelen van digitale journalistiek: video, fotoreeksen, podcasts en links naar andere artikelen. Abonnees kunnen de digitale editie altijd en overal downloaden.

Beschikbaar voor tablets met iOS 10.0 en hoger of Android 5.0 en hoger.
 

    
 

Digitale krant

De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm

Beschikbaar op mobiel, tablet en te lezen via de website. 

✔ Leest als een krant, maar met bewegend beeld als bonus
✔ De mooiste fotografie, video's en graphics
✔ Bijgewerkt en daardoor altijd up to date

Via Parool.nl kunt u direct rechts bovenaan op de krantafbeelding klikken.

Ook kunt u op uw tablet of smartphone de Digitale versie van de papieren krant lezen door middel van de bijbehorende Parool krant app.
 

    
 

Parool nieuwsbrieven

Blijf dagelijks op de hoogte via e-mail

Het Parool heeft verschillende gratis nieuwsbrieven. U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor de Dagelijkse nieuwsbrief, Stadsgids, Breaking news, Digitale versie van de papieren krant, Meer Parool en Aanbiedingen van Het Parool. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief.
 

Schrijf u nu in

Topics.nl

Uw nieuws uit 13 kranten in 1 app

Met Topics.nl heeft u toegang tot alle artikelen uit Het Parool, maar ook tot artikelen uit andere kwaliteitskranten zoals de Volkskrant, Trouw, AD en een groot aantal andere regionale kranten. Via Topics.nl kunt u eenvoudig alles lezen over onderwerpen die u interesseren.
 

Ga naar Topics.nl

Heeft u vragen over digitaal lezen?

Stel uw vraag via Chat

U wordt gemiddeld binnen 2 minuten geholpen.
 

Veelgestelde vragen

Het is afhankelijk van uw abonnementsvorm wat u wel of niet digitaal kunt lezen. 

Met een Compleet-, Zaterdag Plus-, Langweekend- en Digitaal abonnement heeft u, waar dan ook ter wereld, toegang tot alle digitale producten van Het Parool.

Met een Digitaal Basisabonnement kunt u onbeperkt Plus artikelen lezen op de website Parool.nl en in de ‘Parool’ smartphone app. Daarnaast heeft u toegang tot de 'Parool' Editie voor tablets. Het geeft u geen toegang tot Topics.nl en de digitale versie van de papieren krant. Wilt u uw abonnement uitbreiden? Ga dan naar https://www.krant.nl/editie/hp/bestellen/.

Met een Zaterdag Paper Only-abonnement heeft u geen toegang tot onze digitale producten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Topics is een online nieuwsplatform. Met Topics leest u het nieuws uit 13 toonaangevende kranten en kunt u eenvoudig alles volgen over die onderwerpen die u het meest interesseren.

Topics is gratis voor de abonnees met een abonnement met digitaal lezen van Het Laatste Nieuws, De Morgen, AD, Trouw, de Volkskrant, Het AD, PZC, Eindhovens Dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad en BNDeStem.

Stel zelf uw persoonlijke playlists samen of wordt verrast door aanbevelingen van de redactie.

 • Exclusieve service voor abonnees
 • Maak persoonlijke playlists van uw favoriete onderwerpen
 • Of laat u inspireren door verrassende thema's
 • Altijd en overal beschikbaar op mobiel, tablet en laptop

Om toegang te krijgen tot Topics.nl gebruikt u dezelfde inloggegevens als die van Het Parool. U wordt meteen herkend als abonnee en leest gratis verder op Topics.

Bent u nog niet geregistreerd?

 1. Ga naar parool.nl/registeren
 2. Maak een profiel aan met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
 3. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.
 4. Succesvol ingelogd? Ontdek Topics via www.topics.nl

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Om alles te kunnen lezen, heeft u een abonneenummer nodig om te koppelen aan uw profiel. 

Parool.nl

Actueel, urgent en compleet.

Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws uit Amsterdam, Nederland en de wereld eromheen via Parool.nl. 24 uur per dag updates van het laatste nieuws, sport en liveblogs, maar ook recensies en de beste uitgaanstips.

U scrollt handig van sectie naar sectie en bladert eenvoudig door het laatste nieuws van de dag en de beste achtergrondartikelen. Via menuknoppen vindt u de meest recente en best gelezen stukken eenvoudig terug.

Met de meeste abonnementen heeft u onbeperkt toegang tot alle digitale producten van Het Parool. Om van uw abonnement gebruik te maken dient u in te loggen met uw profiel.

 1. Surf naar www.parool.nl en klik rechtsboven op ‘Service’ en vervolgens op ‘Inloggen’.
 2. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in.
 3. Klik op ‘Inloggen’. U keert automatisch terug naar de homepage.

De digitale krant op de website

Via parool.nl kunt u direct rechts bovenaan de pagina op de krant afbeelding klikken om in de digitale krant omgeving te komen. U kunt in het archief terugbladeren in alle kranten vanaf april 2017. 

De digitale krant is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag om 13.30 uur en op zaterdag om 6.00 uur. 

 1. Klik op ‘Digitale krant’ direct boven Het Parool-logo.
 2. U krijgt de krant van vandaag te zien. Als u daarop klikt, kan het gebeuren dat er een scherm verschijnt met de vraag ‘Bent u abonnee? Meld u hier aan.’ Klik in dat geval op ‘Meld u hier aan’.
 3. De melding zal verdwijnen en de krant zal verschijnen. In sommige gevallen moet u uw inloggegevens nog éénmalig invullen voordat de krant verschijnt.

Om de digitale krant in het buitenland te kunnen downloaden, is een wifi-verbinding aan te bevelen. Bij een mobiele verbinding (3G/4G) kunnen de kosten oplopen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

De Parool app is de vernieuwde digitale editie met alles uit Het Parool, in een eigentijdse vormgeving. Het Parool Krant is de digitale versie van de krant zoals deze dagelijks op papier gedrukt wordt. Beide apps zijn exclusief voor abonnees.

Om alles te kunnen lezen, heeft u een abonneenummer nodig om te koppelen aan uw profiel, of een abonnement via de Apple App Store. Is dat nog niet het geval? Klik dan hier voor meer informatie.

Het hangt van het merk en model van uw toestel af hoe het downloaden van de app precies in z’n werk gaat. Hieronder vindt u de omschrijving hoe het downloaden van de apps bij de meeste toestellen werkt.

 

Digitale Editie

Op uw tablet heeft u met de digitale editie de beste lees-, kijk- en luisterervaring. Met prachtige fotografie, verhelderende video’s en overzichtelijke graphics die nieuws en achtergrondverhalen tot leven brengen. Maar ook recensies en tips voor restaurants, cafés, kunst, cultuur en evenementen in Amsterdam. De app is beschikbaar op tablets met een besturingssysteem Android 5.0 of hoger en iOS 10.0 of hoger. Een nieuwe digitale editie is dagelijks beschikbaar vanaf 17.00 uur.  

U kunt de digitale editie ook automatisch laten downloaden zodat u direct kunt beginnen met lezen, zelfs als u later geen internetverbinding meer heeft.Hieronder vindt u de omschrijving hoe u gebruik kunt maken van de digitale editie van Het Parool.

Android:

 1. Ga naar de Google Play Store op uw Tablet en zoek op ‘Parool ’.
 2. Download de app ‘Parool digitale editie’ en open deze.
 3. Tik op Menu rechtsboven.
 4. Kies ‘Inloggen’, vul het e-mailadres en wachtwoord in. Tik op ‘Inloggen’.
 5. Onderaan kunt u navigeren naar de verschillende mogelijkheden binnen de app.

iOS:

 1. Ga naar de App Store op uw iPad en zoek op ‘Parool’.
 2. Download de app ‘Parool digitale editie’ en open deze.
 3. Tik op  Menu rechtsboven.
 4. Tik op ‘Inloggen, vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Onderaan kunt u navigeren naar de verschillende mogelijkheden binnen de app .

 

Digitale krant

Het Parool lezen in de vertrouwde opmaak van de papieren krant. Eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen. U kunt artikelen delen en bewaren, en in het archief terugbladeren in alle kranten vanaf april 2017.

De digitale krant is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag om 13.30 uur en op zaterdag om 6.00 uur.

Om de digitale krant in het buitenland te kunnen downloaden, is een wifi-verbinding aan te bevelen. Bij een mobiele verbinding (3G/4G) kunnen de kosten oplopen. Hieronder vindt u de omschrijving hoe het downloaden van de apps bij de meeste toestellen werkt.

Momenteel ondersteunen wij voor de digitale krant de besturingssystemen Android vanaf 4.3 Jelly Bean en iOS vanaf 9.0.

Android:

 1. Ga naar de Google Play Store op uw Tablet en zoek op ‘Parool ’.
 2. Download de app de ‘Het Parool digitale krant’.
 3. Open de app en tik op het hamburgermenu (drie streepjes) linksboven.
 4. Tik op ‘Aanmelden’, vul het e-mailadres en wachtwoord in.
 5. Tik op ‘Inloggen’.
 6. Tik op de krant om deze te downloaden.

iOS:

 1. Ga naar de App Store op uw iPad en zoek op ‘Parool ’.
 2. Download de app Het Parool digitale krant.
 3. Open de app en tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord van uw profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. U keert automatisch ( niet automatisch) terug naar de Kiosk.
 6. Tik op de krant om deze te downloaden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Hoe kan ik het nieuws lezen via mijn smartphone?

Het hangt van het merk en model van uw toestel af hoe het downloaden van de app precies in z’n werk gaat. Hieronder vindt u de omschrijving hoe het downloaden van de apps bij de meeste toestellen werkt.

 

Het Parool 24/7

Altijd urgent en actueel. U leest het laatste nieuws uit Amsterdam en de wereld eromheen in de Parool app .

Niet alle artikelen in de app zijn vrij toegankelijk. De artikelen die exclusief voor abonnees zijn, zijn herkenbaar aan het rode Plus-label. Met een abonnement op Het Parool kunt u onbeperkt van de app gebruik maken als uw abonneenummer gekoppeld is aan uw profiel.

Via menuknoppen vindt u de meest recente en best gelezen stukken makkelijk terug. Indien u wilt houden notificaties u op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen. De app is beschikbaar vanaf Android 5.0 en iOS 10.0.

Hieronder vindt u de omschrijving hoe u gebruik kunt maken van de Parool app.

Android

 1. Ga naar de Google Play Store op uw smartphone en zoek op ‘Parool’.
 2. Download de app ‘Het Parool’ en open deze.
 3. Kies welk nieuws u eventueel een melding wilt ontvangen en klik op doorgaan.
 4. Tik op ‘Meer’, rechts onderaan.
 5. Kies ‘Inloggen’, vul het e-mailadres en wachtwoord in. Tik op ‘Inloggen’.
 6. Onderaan kunt u navigeren naar de verschillende mogelijkheden binnen de app.

iOS

 1. Ga naar de Store op uw iPhone en zoek op ‘Parool ’.
 2. Download de app ‘ ‘Het Parool’ en open deze.
 3. Tik op ‘Meer’ in de navigatiebalk onderaan. Selecteer ‘Inloggen’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord van uw profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Sluit het inlogscherm door op ‘Start’ te tikken in de navigatiebalk onderaan.

 

Het Parool Digitale krant

U kunt de artikelen delen en bewaren, en eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen. U kunt ook in het archief terugbladeren in alle kranten vanaf april 2017.  

De digitale krant is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag om 13.30 uur en op zaterdag om 6.00 uur.

Om de digitale krant in het buitenland te kunnen downloaden, is een wifi-verbinding aan te bevelen. Bij een mobiele verbinding (3G/4G) kunnen de kosten oplopen.

Momenteel ondersteunen wij voor de digitale krant de besturingssystemen Android vanaf 4.3 Jelly Bean en iOS vanaf 9.0. Hieronder vindt u de omschrijving hoe u gebruik kunt maken van de Parool Krant-app.

Android:

 1. Ga naar de Google Play Store op uw Smartphone en zoek op ‘Parool’.
 2. Download de app ‘Het Parool Digitale krant’.
 3. Open de app en tik op het hamburgermenu (drie streepjes) linksboven.
 4. Tik op ‘Aanmelden’, vul het e-mailadres en wachtwoord in.
 5. Tik op ‘Inloggen’.
 6. Tik op de krant om deze te downloaden.

iOS:

 1. Ga naar de App Store op uw iPhone en zoek op ‘Parool’.
 2. Download de app  ‘Het Parool Digitale krant’.
 3. Open de Parool Krant-app.
 4. Tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 5. Vul het e-mailadres en wachtwoord van uw profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 6. U keert automatisch terug naar de Kiosk.
 7. Tik op de krant om deze te downloaden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.


Heeft u nog hulp nodig?