Uw abonnement
wijzigen

Vakantieplannen? Maak gebruik van de vakantieservice
Zo voorkomt u een overvolle brievenbus bij thuiskomst.

Overstappen

Het overstappen naar een andere abonnementsvorm of een andere betaaltermijn kunt u minimaal één maand voor het verstrijken van de lopende betaalperiode aan ons doorgeven. 

Stapt u over op een ander (actie)abonnement of wilt u uw huidige abonnementsvorm continueren, dan betaalt u het dan geldende (actie)tarief.

Bel 088 0561 533 en wij bieden u een passend alternatief! 

Voor informatie omtrent de huidige actietarieven en overstapmogelijkheden kunt u contact opnemen met de Klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-19.00 uur.

Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 2 tot 5 werkdagen te verwerken. U ontvangt van ons een bevestiging van uw wijziging of verlenging via e-mail.

 

Uw huidige gegevens

Uw nieuwe abonnementsvorm of betaaltermijn

abonnements wijzigen overstappen ander abonnement goedkoper abonnement wijzigen betaaltermijn aanpassen betaaltermijn anders betalen betalen op een andere datum Ontevreden

Veelgestelde vragen

U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en een bevestiging van de startdatum van uw abonnement in uw welkomstmail. In uw welkomstmail vindt u uw abonnementsgegevens, hoe u kunt inloggen en informatie over onze online service.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bij de start van uw kennismakingsabonnement heeft u een bevestigingsmail van uw contract van ons ontvangen. Hierin staat wanneer u uw welkomstcadeau kunt verwachten.

Het Parool controleert eerst één of meerdere betalingen voordat het cadeau wordt opgestuurd, dit wordt gecommuniceerd in uw bevestigingsmail.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Het Parool brengt kwaliteitsnieuws in een aantrekkelijke vormgeving. Dat doen we onbevangen en vanuit een brandend verlangen om de wereld te begrijpen. Behalve  nieuws uit Amsterdam en de wereld eromheen presenteert de redactie van Het Parool u dagelijks achtergronden, duiding en spraakmakende, verhelderende interviews. Zowel in de krant als op parool.nl als in onze apps is dag in dag uit veel aandacht voor misdaad, zorg, eten en drinken, onderwijs, politiek en Ajax. Op onze site en en in onze app vindt u een rijk archief met suggesties en recensies over cultuur, gastronomie en uitgaan in Amsterdam.

PS van de Week gaat over het leven in Amsterdam. Het wekelijkse zaterdagmagazine wordt geliefd om de uitgebreide uitgaans- en cultuuragenda van Amsterdam, het wekelijkse interview, de sociale reportages en de rubriek ‘Mijn Amsterdam’. PS van de Week herbergt een sectie eten & drinken, met onder meer de veel gelezen en ook gevreesde restaurantrecensie Proefwerk en de wijnrubriek van Meneer en Mevrouw Hamersma. Ook maakt de redactie een aantal keer per jaar themanummers, waaronder PS Zomer (de eerste zaterdag van de grote vakantie) en PS van het Jaar (de laatste zaterdag van het jaar).

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.


Heeft u nog hulp nodig?