Uw abonnement
wijzigen

Topics! Extra service gratis bij uw abonnement.  

Overstappen

Het overstappen naar een andere abonnementsvorm of een andere betaaltermijn kunt u minimaal één maand voor het verstrijken van de lopende betaalperiode aan ons doorgeven. 

Stapt u over op een ander (actie)abonnement of wilt u uw huidige abonnementsvorm continueren, dan betaalt u het dan geldende (actie)tarief.

Bel 088 0561 533 en wij bieden u een passend alternatief! 

Voor informatie omtrent de huidige actietarieven en overstapmogelijkheden kunt u contact opnemen met de Klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-19.00 uur.

Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 2 tot 5 werkdagen te verwerken. U ontvangt van ons een bevestiging van uw wijziging of verlenging via e-mail.

 

Uw huidige gegevens

Uw nieuwe abonnementsvorm of betaaltermijn

abonnements wijzigen overstappen ander abonnement goedkoper abonnement wijzigen betaaltermijn aanpassen betaaltermijn anders betalen betalen op een andere datum Ontevreden

Veelgestelde vragen

U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en een bevestiging van de startdatum van uw abonnement in uw welkomstmail. In uw welkomstmail vindt u uw abonnementsgegevens, hoe u kunt inloggen en informatie over onze online service.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bij de start van uw abonnement heeft u een welkomstmail van ons ontvangen. Hierin staat wanneer u uw cadeau kunt verwachten.

Het Parool controleert eerst één of meerdere betalingen voordat het cadeau wordt opgestuurd, dit wordt gecommuniceerd in uw welkomstmail.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Het Parool brengt kwaliteitsnieuws in een frisse vormgeving, net wat brutaler en met meer humor dan de meeste kranten. Naast het binnen- en buitenlandse nieuws verdiept de redactie zich in de achtergronden uit de regio Amsterdam. Zowel in de krant als in het magazine PS van de Week, op parool.nl én op de mobiele app is er dagelijks veel aandacht voor misdaad, zorg, eten en drinken, Ajax, onderwijs en politiek.

Parool.nl zit bovenop het landelijke nieuws en biedt uitgebreid nieuws en achtergrondartikelen over de regio en de stad Amsterdam. Met veel ‘gids’-informatie, nuttige tips, recensies en agenda’s over cultuur, gastronomie en uitgaan in Amsterdam. Verder biedt de site nieuws over sport, voornamelijk Ajax, en economie.

PS van de Week gaat over mensen in en uit Amsterdam. Het magazine staat bekend om de uitgebreide uitgaans- en cultuuragenda van Amsterdam, het lange wekelijkse interview en de populaire rubriek ‘Mijn Amsterdam’. Daarnaast bevat PS van de Week een uitgebreide sectie eten & drinken, welke beroemd en berucht is vanwege de kritische restaurantrecensies, en de wijnrubriek van Harold Hamersma. Door de weekagenda heeft PS van de Week een bewaarfunctie.

Vijf keer per jaar verschijnen speciale themanummers over mode, wonen en feest. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.