Wijnhuis Hamersma: Beurs gekelderd? Bubbels drinken!

Scroll naar beneden voor de video!

Op de dag dat de AEX een historische duikeling maakte mocht Harold Hamersma (in de rol van directeur/partner van Foodtube.nl) met een gongslag de beurs sluiten. Bij een bitterzoete gelegenheid als deze past eigenlijk maar één drank: bubbelwijn. Niets zo geknipt voor begeleiding van zowel hoogte- als dieptepunten.

Harold Hamersma is wijnschrijver voor Het Parool en brengt ook regelmatig boeken over zijn favoriete onderwerp uit, zoals de Wijnalmanak. Daarnaast heeft hij een wekelijkse rubriek op Parool.tv, waarin hij over de randverschijnselen van het wijndrinken vertelt. (HAROLD HAMERSMA, JELLE DE GEE)

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2019 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden