PS Stadsgids Bewaar

The Black Eyed Peas komen naar Afas Live

De hiphopgroep bracht dinsdag de nieuwe single Get It uit. Met het nieuwe materiaal vragen ze aandacht voor sociale misstanden.
De hiphopgroep bracht dinsdag de nieuwe single Get It uit. Met het nieuwe materiaal vragen ze aandacht voor sociale misstanden. © ANP

The Black Eyed Peas gaan na acht jaar weer op tournee door Europa. Tijdens de Masters Of The Sun Tour doet de Amerikaanse band ook Amsterdam aan, op 13 november in Afas Live.

De tour begint op 27 oktober in Londen en eindigt op 18 november in Düsseldorf, meldt concertorganisator Mojo.

De hiphopgroep bracht dinsdag de nieuwe single Get It uit. Met het nieuwe materiaal vragen ze aandacht voor sociale misstanden. Het nummer roept op tot bewustzijn en actie tegen politiegeweld en het hervormde immigratiebeleid in de Verenigde Staten.

Get It volgt op twee andere politiek geladen singles, die onlangs uitkwamen: Street Livin' en Ring The Alarm pt.1, pt.2, pt.3. De rappers will.i.am, apl.de.ap en Taboo keren met de nieuwe singles terug naar hun hiphop-roots. Binnenkort zullen de rappers met meer muziek naar buiten komen.

Ticketmaster begint donderdag 10.00 uur met de kaartverkoop.

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.