Restaurant De Fuik trekt sterrenkok aan

AALST - Restaurant De Fuik in het Gelderse Aalst begint aan een nieuw hoofdstuk met chef-kok Ralph Drost, voormalig souschef bij tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht. Drost werd woensdag 'geïnaugureerd' als de nieuwe smaakmaker van De Fuik.

Met zijn ideeën over koken behoort Drost tot de nieuwe generatie chefs na Jonnie Boer, Sergio Herman en Hans van Wolde. Tevens is Drost een potentiële sterrenkok. ''Hij is eigenwijs'', wist Van Wolde woensdag te vertellen. ''Hij wist het meestal zelf net iets beter als ik hem dan weer eens op zijn vingers tikte.'' Die eigenwijsheid wordt door Van Wolde gewaardeerd omdat het iets zegt over de drive en de liefde voor het vak. (ANP)

Met zijn ideeën over koken behoort Drost tot de nieuwe generatie chefs na Jonnie Boer, Sergio Herman en Hans van Wolde. Foto website De Fuik
Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2019 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden