PlusPopcorn Panel

Popcorn Panel over Riders of Justice: grof, hard en duister

Elke week vertellen drie bioscoopgangers wat zij van een film vonden. Deze week: Riders of Justice, gezien in Kriterion.

Thomas Dillema
Zoë Breed. Beeld
Zoë Breed.

Zoë Breed (22), ­student scheikunde

“De film is grof en hard en de humor kwam door het wat duistere karakter goed naar voren; ze gingen zo nu en dan over het randje met de grappen. Het eind vond ik niet heel sterk. Ik had verwacht dat we met vragen zouden achterblijven. Ik vind het niet nodig de bioscoopzaal altijd met een goed gevoel te verlaten.”

Ji Mei Zoon. Beeld
Ji Mei Zoon.

Ji Mei Zoon (22), ­student rechten

“Het verwarde me een beetje dat er heel hard werd gelachen om heel serieuze onderwerpen. Zo worden dikke mensen heel erg op de hak genomen. Een beetje goedkoop. Maar die harde humor past wel bij het karakter van de film. Daarbij werd er steengoed geacteerd en was het verhaal erg onderhoudend.”

Elou Kingma. Beeld
Elou Kingma.

Elou Kingma (22), ­student geneeskunde

“Er komen heel heftige thema’s aan bod en het is een roller­coaster van comedy, actie en drama. Hier en daar was de film zelfs wat absurdistisch. Mads Mikkelsen speelde weer fantastisch. Ik vind het mooi dat de film anders afloopt dan je verwacht. Die onvoorspelbaarheid zie je vaker bij Deense films. Dat trekt mij enorm.”

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden