PS Stadsgids Bewaar

Blue Man Group maar liefst acht keer naar Afas live

Blue Man Group
Blue Man Group © ANP

Blue Man Group komt in september voor acht shows naar Amsterdam. De blauw geschminkte theatergroep komt van 3 tot en met 8 september naar de Afas Live.

De drie blauwe mannen doen Amsterdam aan met hun wereldtournee. Hierin combineren de heren hun klassieke act van kunst, technologie, muziek en comedy met nieuwe programmaonderdelen. Zo worden de bezoekers van de eerste rijen verzocht een regenponcho aan te doen, die van tevoren worden uitgedeeld.  

Blue Man Group, dat sinds een paar jaar deel uitmaakt van de Cirque du Soleil Entertainment Group, maakte in 1991 zijn debuut in New York. Sindsdien reist het trio de wereld over met verschillende producties.

Eerder in Amsterdam
Het is zeker niet de eerste keer dat Blue Man Group Nederland aandoet, de mannen gaven van 2006 tot 2008 op regelmatige basis shows in Theater Fabriek Amsterdam en de Heineken Music Hall. 

De kaartverkoop start donderdagochtend.

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Ook leuk: volg @pshetparool op Instagram.