PS Stadsgids Bewaar

Alle Johans krijgen op verjaardag Cruijff gratis tour door Arena

Alle Johans krijgen op verjaardag Cruijff gratis tour door Arena
© ANP

Heet je Johan of Johannes? Dan kun je op 25 april, de verjaardag van Johan Cruijff, een gratis rondleiding door de Johan Cruijff Arena krijgen.

De Arena viert op die manier niet alleen de verjaardag van Johan Cruijff, maar ook dat het stadion precies een jaar de naam van de legendarische voetballer draagt. 

Daarom nodigt de Johan Cruijff Arena iedereen uit die Johan of Johannes heet voor een gratis bezoekje. Johanna's werden allereerst niet bij de actie benoemd, maar zijn volgens de Arena alsnog wel welkom. "Maar daar blijft het bij, er komt geen uitzondering voor Johannekes bijvoorbeeld," aldus een woordvoerder. 

Aanmelden
De naamgenoten van Cruijff mogen donderdag samen met een gast gratis naar binnen tussen 15.00 en 17.00 uur. Wel moet je je van te voren aanmelden en met een identiteitsbewijs aan kunnen tonen dat dit echt je voornaam is. Vooraf aanmelden kan tot en met vrijdag via johan@johancruijffarena.nl. 

Op 25 april 2018 werd twee jaar na het overlijden van Johan Cruijff het nieuwe logo van het stadion onthuld. Pas aan het begin van dit voetbalseizoen is de Arena officieel van naam veranderd. 

Lees ook: 'Naamswijziging Arena had sneller gemoeten'

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Ook leuk: volg @pshetparool op Instagram.