THEODOR HOLMAN

De Mark Ruttepop 2.1 kan ook dansen. Volg nauwgezet de gebruiksaanwijzing.

1. Zet hem aan. Mark begint meteen te lachen.

1.1. De lachinstellingen zijn breed (B), heel breed (HB), nog breder (NB). Bij de Mark Ruttepop 2.1. kunnen de lach?instellingen niet worden uitgezet. Hij lacht dus altijd.

2. De Mark Ruttepop 2.1. begint na het lachen automatisch te praten. De snelheid van het spreken kunt u instellen via de S-knop achterop de rug. Mark kan snel (S), heel snel (HS) en nog sneller (NS) spreken. Ook bij deze pop kan de S-knop niet op 'uit' worden gezet.

3. Met de M-knop kunt u Marks meningen instellen. In de oude versie had Mark nog een Eigen Mening, maar deze is in de latere versie vervangen door een Gedoog Mening en een DJ-mening, de zogeheten De Jager-?mening. U merkt dan dat Mark lachend niet weet waarover hij spreekt.

4. Zoals gezegd kan de Mark Ruttepop 2.1. ook lachend dansen. Druk op 'Dansen', dan op 'Oké' , dan voor dansen met het onderlichaam DO en Oké, dansen met het bovenlichaam DB en Oké. Het dansen - optillen van de benen, schuiven van de voeten en het hoekig bewegen van de handen - kan ook worden gecombineerd en worden ingesteld op elk gewenst ritme.

Voor de volwassenen is er ook de Mark Rutte Sekspop. Deze hebben we in twee uitvoeringen. De eerste uitvoering is voor studentes, de zogenoemde Majrk Rjutte-uitvoering met een Gooise r. Als Mark dan danst, zult u zien dat er, wanneer u met hem meedanst, plotseling en heel snel, een erectie verschijnt. Een lachende erectie.

De tweede uitvoering is de zogenoemde opblaasuitvoering voor het Oudere Meisje. Als u op de juiste ventielen blaast, krijg Mark een buikje, hangwangen en een dikke kont. Het is dan nog steeds zo dat als u met hem gaat dansen, hij heel snel een lachende erectie weet te krijgen.

Het behoeft geen betoog dat beide poppen heel snel lachend ejaculeren. En dat altijd met een gezicht of er niets aan de hand is.

Wij bevelen de Mark Rutte-pop en de Mark Rutte Seks-pop aan bij instortende beurskoersen, bij knoflooklanden die failliet dreigen te gaan en bij persiflages van de Nederlandse politiek.