Kunst & Media Bewaar

Boer Gijsbert en Femke verwachten eerste kindje

Femke en Gijsbert.
Femke en Gijsbert. © UNKNOWN

Boer Gijsbert en Femke zijn in verwachting van hun eerste kindje. Het stel leerde elkaar kennen via het televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw en Femke laat nu op de website weten zwanger te zijn.

'Gijs en ik zijn heel dankbaar en dolgelukkig dat we kunnen vertellen dat we een kindje krijgen. Een broertje of zusje voor de liefste grote broer Romke, die natuurlijk zelf het meest op een broertje hoopt,' schrijft Femke in een brief aan de andere dames. De boerinnen houden elkaar en de fans via de website op de hoogte van de ontwikkelingen in hun leven.

Femke legt uit in dit schrijven dat ze het blijde nieuws eigenlijk liever nog niet naar buiten hadden gebracht, maar omdat roddels nou eenmaal snel de wereld in zijn geholpen, wil ze het zelf graag op deze manier bekend maken. Gijsbert en Femke zijn in ieder geval dolbij.

'Nu weten jullie denk ik wel wat ik bedoel met het lente gevoel van deze brief, want wat is het lente: Lammetjes die inmiddels geboren zijn, de buitenwereld die steeds meer opgroent, en dat kleine grote wondertje wat aan het groeien is in mijn buik...,' sluit ze af.