Kunst & Media Bewaar

Première Alles is Familie live in de bioscoop te zien

Benja Bruining, Carice van Houten en Thijs Romer tijdens de presentatie in het De LaMar theater in Amsterdam van Alles is Familie.
Benja Bruining, Carice van Houten en Thijs Romer tijdens de presentatie in het De LaMar theater in Amsterdam van Alles is Familie. © ANP

De feestelijke première van de speelfilm Alles is Familie in het Amsterdamse DeLaMar Theater op 19 november wordt rechtstreeks uitgezonden in 57 bioscopen. Het publiek kan daarmee getuige zijn van de sterren op de rode loper, de huldiging op het podium van de acteurs en actrices en de film zelf.

Dat maakte distributeur A-Film woensdag bekend. Alles is Familie is net als de succesfilm Alles is Liefde uit 2007 geregisseerd door Joram Lürsen. Hij werkte opnieuw samen met Kim van Kooten die ook nu het scenario schreef.

De hoofdrollen zijn in handen van Carice van Houten, Thijs Römer en Benja Bruijning. Verder zijn onder anderen Kees Hulst, Martine Bijl, Willeke Alberti, Michiel Romeyn, Georgina Verbaan, Kim van Kooten en haar vader Kees van Kooten te zien.

Donderdag 22 november draait de film in de bioscoop.