Sport Bewaar

Ajax krijgt bij UPC eigen kanaal

"Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax: ''Ons doel met Ajax TV is zo veel mogelijk mensen te bereiken en daarmee zoveel mogelijk mensen aan ons te binden" aldus van der Aat.
"Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax: ''Ons doel met Ajax TV is zo veel mogelijk mensen te bereiken en daarmee zoveel mogelijk mensen aan ons te binden" aldus van der Aat. © UNKNOWN

AMSTERDAM - Ajax en kabel- en mediabedrijf UPC Nederland beginnen een speciaal Ajaxkanaal. Ajax is de eerste voetbalclub in Nederland met een eigen digitaal televisiekanaal bij een kabelbedrijf.

Alle digitale televisieklanten van UPC krijgen via kanaal 225 en UPC On Demand toegang tot Ajax TV On Demand.

Het kanaal bevat veel 'exclusief beeldmateriaal' zoals seizoensoverzichten, kijkjes achter de schermen, profielen van spelers, interviews en specials.

Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax: ''Ons doel met Ajax TV is zo veel mogelijk mensen te bereiken en daarmee zoveel mogelijk mensen aan ons te binden. Dankzij de samenwerking met UPC boren we een nieuwe markt aan.''

De digitale televisieklanten van UPC kunnen zonder extra kosten Ajax TV ontvangen. Een groot gedeelte van de programmering is vrij toegankelijk voor deze digitale televisieklanten. Voor bepaalde programma's wordt wel een vergoeding gevraagd. (HET PAROOL)