Aangeboden doorMarleenKookt

Wat is dit?

'Aangeboden door ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciele afdeling van DPG Media. De journalisten van Het Parool zijn hier niet bij betrokken.

Zó lekker en gevarieerd kan een week zonder vlees zijn

Vegetarisch eten lastig of eenzijdig? Niet als het aan mij ligt! Met MarleenKookt verras ik je graag iedere dag opnieuw met minimaal één creatieve vegetarische avondmaaltijd op mijn menu. Ik kook geen vleesgerecht waarbij ik het vlees weglaat of vervang, maar creëer een volwaardige maaltijd waarin groenten de hoofdrol spelen. Met mijn vegetarische maaltijden verleid ik échte vleesliefhebbers graag om wat vaker vegetarisch te eten.

Beeld Marleen kookt

Doe mee met de nationale week zonder vlees

Ik ben groot fan van de Nationale Week Zonder Vlees. Dus van 9 tot en met 13 maart heb ik extra veel vegetarische en veganistische opties op het menu. Wat denk je bijvoorbeeld van de kleurrijke Moroccan style veggie bowl gevuld met zoete aardappel, gele biet, venkel, volkoren couscous, ingemaakte komkommer en kruidig gebakken kikkererwten? Of ga je liever voor een klassieker in een vegetarisch jasje, zoals de paddenstoelen stroganoff of Italiaans gevulde paprika. Elke dag bereid ik verse soep, zoals de friszoete linzensoep met zoete aardappel, kokos en een klein beetje gember. Voor de toetjesliefhebbers staan er een hangop met tutti frutti en lemon drizzle cake op het menu.

Beeld MarleenKookt

Probeer met €5 korting

Omdat ik je graag wil laten zien – en vooral laten proeven – hoe lekker en afwisselend mijn vegetarische en veganistische gerechten zijn, bied ik je als lezer van Het Parool een korting van €5 op je eerste maaltijd. Gebruik tot en met vrijdag 13 maart de code PAROOL bij je bestelling. Ik kook graag voor je!

Over MarleenKookt

Het gezinsleven combineren met een drukke baan: ik weet zelf maar al te goed hoe lastig dit soms kan zijn. De dagelijkse hectiek kan ervoor zorgen dat je na een lange dag geen tijd of inspiratie meer hebt om een uitgebreide maaltijd op tafel te toveren. Vanuit die gedachte ben ik in 2011 MarleenKookt gestart. Elke dag kook ik samen met mijn team voor drukke gezinnen in Groot Amsterdam en Haarlem en omgeving. Mijn menu bevat altijd een vlees- of visgerecht, een vegetarische maaltijd, een echte klassieker en een kindergerecht waarin we de groenten ‘verstoppen’. De maaltijden worden in porseleinen schalen met een bakfiets gratis bij je thuisbezorgd.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik de komende weken voor je ga koken? Bekijk hier mijn menu.

Tot binnenkort,

Marleen

Beeld MarleenKookt

De journalisten van Het Parool zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden