Bieden & Wonen

Wat is dit?

'Bieden & Wonen ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciele afdeling van DPG Media. De journalisten van Het Parool zijn hier niet bij betrokken.

“Woningmarkt eindelijk transparant”

Woningverkopers en -kopers klagen al jaren over de ondoorzichtigheid van het biedproces rond koopwoningen. Vragen als: ‘was er wel een andere bieder met een hoger bod?’ of ‘was de belangstelling werkelijk zo groot?’ Bij het gesloten biedproces kun je je droomhuis soms op € 500,00 mislopen. Het blijft onduidelijk, vooral omdat de verkoopmakelaar inhoudelijk niets over de hoogte van de biedingen mag zeggen.

null Beeld Bieden & Wonen
Beeld Bieden & Wonen

Online biedplatform is de oplossing

Bieden & Wonen is de eerste speler op de markt waarbij dit biedproces transparant en inzichtelijk is gemaakt. Als verkoper weet je wat er geboden wordt (met de ontbindende voorwaarden, indien deze zijn aangegeven). De bieders zien het actuele bod tijdens de biedronde opklimmen en kunnen hierop reageren met een hoger bod.

Hoge opbrengst

Voor de verkopende partij levert deze openheid een positief effect op. Bieden & Wonen heeft alle drempels rond het thema veilen weggenomen. De 3 dagen bedenktijd en ruimte voor een financieel voorbehoud of technische keuring is inmiddels heel gewoon.
In onze animatie leggen wij uit wat we precies voor u gaan doen.

Doordat de prijsontwikkeling 24/7 kan worden gevolgd, gebeurt het vaak dat er op populaire woningen overboden wordt. U realiseert op deze manier als verkopende partij een uitstekende transactieprijs. Dit is marktwerking in optima forma voor iedere regio en locatie. Online kunt u ook controleren wat de indicatieve verkoopprijs van uw huidige woning is. Nieuwsgierig? Vul nu uw gegevens online in en ontvang het waarderapport met de berekening in uw mailbox!

null Beeld Bieden & Wonen
Beeld Bieden & Wonen

Regionale begeleiding van een lokale makelaar

Het verkopen van uw woning gaat niet vanzelf. De expertise van een ervaren en deskundig makelaar helpt u om uw woning beter onder de aandacht te brengen en via het online biedplatform verkocht te krijgen. In de regio’s Den Haag, Utrecht en Amsterdam zijn er al enkele succesverhalen over de afgelopen periode. Bieden & Wonen begeleidt het gehele traject met een lokale makelaar voor u van A tot Z.

Wilt u meer te weten komen over het online biedplatform Bieden & Wonen? Neem dan nu een kijkje op de website.

De journalisten van Het Parool zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden