Advertentie vanWerken in het Westen

Wat is dit?

'Advertentie van ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciele afdeling van DPG Media. De journalisten van Het Parool zijn hier niet bij betrokken.

Werken bij onze overheden is werken aan jouw carrière!

Werken aan het water, in het groen of voor de stad – jij kiest

Van de Randstad tot het Groene Hart: werkeninhetwesten.nl heeft je veel te bieden. Onze 18 gemeenten en andere overheidsorganisaties zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. In 2018 hadden de overheden binnen de regio van Werken in het Westen ruim 600 vacatures.

Beeld C.Hoyer

Joël werkt sinds kort als jurist Openbare Orde en Veiligheid voor een stad in de regio van Werken in het Westen. “Een compacte stad waar veel gebeurt. In die zin was ik snel ingewerkt in de nieuwe materie en ik heb heel prettige collega’s die me goed wegwijs hebben gemaakt.” Op het gebied van Openbare Orde en Veiligheid valt een hoop te puzzelen bij de gemeente. Zo is Joël bijvoorbeeld betrokken bij vergunningen voor evenementen in de stad. “Juridische puzzels in elkaar leggen vind ik leuk om te doen. Scherp zijn op de wetgeving, belangen van inwoners en organisaties meewegen, bestuur goed adviseren; alles moet in de puzzel passen.” Het is een heel afwisselende baan. “Als adviseur werk ik in een informele setting, dicht bij het bestuur én met directe collega’s. Ik hou van die afwisseling. Daarnaast is er alle ruimte voor eigen ontwikkeling bij de gemeente via bijvoorbeeld diverse trainingen. Ik kan vanuit mijn ervaring iedereen een baan bij de gemeente aanraden.”  

Beeld Werken in het Westen

Ook bijdragen aan de regio? Registreer je voor passende vacatures

Wil jij ook bijdragen aan een goede woon- werk- en recreatieomgeving van het westen? Dan is er vast werk voor jou bij onze organisaties te vinden. Ben je thuis in Ruimtelijke Ontwikkeling, Infra, Groen of Welzijn? In ICT, Financiën, Juridische zaken, HRM, Communicatie, Secretariële ondersteuning of…noem maar op. Neem een kijkje of registreer je op www.werkeninhetwesten.nl voor vacatures die bij jouw opgegeven wensen passen. Naast vaste vacatures en projecten, hebben meerdere van onze organisaties regelmatig stageplekken en traineeships. Dus ook als je nog weinig werkervaring hebt, loont het om een registratie aan te maken.

Werken bij onze overheden – werken aan jouw carrière

Beeld Werken in het Westen

Bij Werken in het Westen zijn grote organisaties (tot 800 medewerkers) en kleinere organisaties (120 medewerkers) aangesloten. Ook daar kan jij dus uit kiezen: Gemeente Alphen aan den RijnGemeente de Ronde VenenGemeente DiemenGemeente GoudaGemeente HillegomGemeente Kaag en BraassemGemeente KatwijkGemeente LisseGemeente NieuwkoopGemeente NoordwijkGemeente Ouder-AmstelGemeente TeylingenGemeente UithoornGemeente WaddinxveenDuo+HLTsamen en Holland Rijnland. Welkom!

De journalisten van Het Parool zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden