Verse Aanvoer

Wekelijks pop-up biorestaurant in Hotel Artemis

Elke week maakt Foodtube een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt de moeite waard is. Deze keer in de rubriek Verse Aanvoer: pop-up biorestaurant in Artemis Dutch Design Hotel.

Iedere week tot en met oktober is er een pop-up restaurantBeeld Foodtube

Het Artemis Dutch Design Hotel in Nieuw Sloten heeft iedere zaterdag een pop-up restaurant, waar Schipholgans, Hollandse rivierkreeft en andere verrukkingen uit de Keuken van het Ongewenste dier geserveerd worden in combinatie met andere lokale biologische producten. De meeste hotelgasten zijn blij verrast.

De biologische producten die geserveerd worden, komen uit de omgeving van Amsterdam. Op de Noordermarkt worden bijvoorbeeld boodschappen gedaan. En Otilio Valerius, executive chef bij het Artemis Hotel, rijdt zelf iedere week naar de Beemster om daar de groenten te halen.

De rubriek Verse Aanvoer is een samenwerking van Foodtube en Het Parool. Foodtube is een initiatief van wijnjournalist Harold Hamersma en culinair publicist Ronald Hoeben.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden