Column

Waarom moet Trump nog eens extra pervers zijn?

Theodor Holman Beeld Wolff
Theodor HolmanBeeld Wolff

Ik moet steeds aan Donald Trumps golden shower denken. Ik ben geen moralist, en van mij mag alles, maar het lijkt me zo'n gedoe. Ik bedoel: ik ben een beetje een tut en vraag me daarom af of alles dan niet heel erg smerig wordt.

Maar goed. De vraag is: is het waar? Als het niet waar is, moet het bedacht zijn. Dat roept vragen op.

Waarom is het niet genoeg dat Trump naar bed zou zijn geweest met één prostituee, desnoods met twee? Waarom moet hij nog eens extra pervers zijn?

Het ergste wat je vroeger aan perversiteit kon bedenken, was iets van sadomasochistische aard. Ik kan me dat ook veel beter voorstellen. Ik bedoel: ik zie Trump wel vrouwen slaan - hij grijpt ze ook meteen bij hun pussy - en ik kan me ook wel voorstellen dat hij in de handboeien gaat om zich eens flink door een dominatrix te laten afrossen. Hadden de bedenkers niet iets spannenders kunnen bedenken?

Als het waar is - Trump zou tot plasseks zijn overgegaan in de hotelkamer waar de Obama's hadden gezeten - dan kun je niet anders dan concluderen dat het nogal kinderachtig is. Het is het 'afzeiken' letterlijk nemen.

Maar wat heb je daar aan als de Obama's er niets van merken? Ik ga symbolisch wraak nemen door op een paar hoeren te pissen, of me te laten onderzeiken, omdat ik kwaad of jaloers ben op de Obama's. Dat kan er bij mij niet in. Of Trump moet er daadwerkelijk opgewonden door raken.

Wat ik ook zou willen weten, is wat er zou zijn gebeurd als Trump alles had bekend. Ik geloof dat Berlusconi wel liet doorschemeren dat hij geweldige seksfeesten had gehad en ik weet uit eigen waarneming in Italië dat veel Italiaanse mannen dat geweldig vonden. Alfa-apen zijn niet voor niets alfa-apen.

Trump heeft al laten zien dat hij met alles kan wegkomen, dus waarom zou men hem dan hoerige seks kwalijk nemen?

Alles overwegende denk ik dat er niet zo veel aan de hand is. Zoals bij zo veel ondernemers klopte er aan Trumps hotel­kamerdeur in Moskou een hoer aan, en hij zei: 'Kom maar binnen,' en de Russen namen dat op.

Ik geef toe: dat was twintig jaar geleden nog een hot story. Tegenwoordig is het een slap verhaal. Maar ja, dat met die sigaar geloofde ik ook niet.

Theodor Holman (1953) is columnist, schrijver, televisie- en radiomaker. Elke dag, uitgezonderd zondag, lees je hier zijn column. Lees al zijn columns terug in het archief. Reageren? t.holman@parool.nl

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden