Verkoopt Bagels & Beans Waterlooplein het Lekkerste Lunchroombroodje 2013?

De vestiging van Bagel & Beans aan het Waterlooplein is met de bagel Parmabella in de race voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2013. De competitie wordt elk jaar georganiseerd door het vakblad Lunchroom.

Bagel ParmabellaBeeld Bagel & Beans

Franchiseondernemers Xiaoyan Wang en David Horstman moeten, samen met vier andere genomineerden, tot 7 november 2013 de uitslag afwachten. Een jury onder leiding van hoofdredacteur Frank Lidner gaat in deze periode onaangekondigde bezoeken afleggen om het broodje te testen op onder andere smaak, presentatie, broodgebruik, originaliteit, gebruik en de versheid van het beleg.

Wang is trots op de uitverkiezing: 'Het was toch wel een verassing toen we gebeld werden met de boodschap dat we genomineerd zijn. Hier zijn we natuurlijk super blij mee, het geeft een fantastisch gevoel.'

Benieuwd geworden naar het genomineerde broodje? De ingrediënten bestaan uit Mozzarella di bufala, Prosciutto di Monastero, zontomaatjes, pesto, pijnboompitjes en rucola. De uitslag wordt 7 november bekendgemaakt.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden