Verkeersdrukte in West: Van Hallstraat weken dicht

De Van Hallstraat is tot en met 25 mei afgesloten voor al het autoverkeer. De hoofdverkeersader van de Staatsliedenbuurt krijgt een opknapbeurt, met verkeersdrukte op andere wegen tot gevolg.

Het Parool
De straat blijft begaanbaar voor fietsers, voetgangers en tram 10. Bushaltes komen daarentegen te vervallen. Beeld Google streetview
De straat blijft begaanbaar voor fietsers, voetgangers en tram 10. Bushaltes komen daarentegen te vervallen.Beeld Google streetview

De straat wordt opnieuw geasfalteerd en op sommmige plekken opnieuw bestraat. Er komt een fietsoversteekplaats bij de J.M. Kemperstraat en Waternet neemt delen van de riolering onder handen.

De straat blijft begaanbaar voor fietsers, voetgangers en tram 10. Bushaltes komen daarentegen te vervallen. Buslijnen 21 en 753 rijden om via de Haarlemmerweg. Ook autoverkeer wordt omgeleid: via de Haarlemmerweg en de Nassaukade.

Verkeersdrukte
In combinatie met de lange afsluiting van de verrotte brug 108 op de kruising van de Da Costakade en de De Clercqstraat, de deels afgesloten Wiegbrug op De Clercqstraat bij de Admiraal de Ruijterweg én de deels afgesloten Marnixstraat, komt er behoorlijk wat verkeersdruk te liggen op de wegen die nog wél open staan.

Automobilisten moeten daarom de komende tijd rekening houden met nog meer verkeersdrukte op de Haarlemmerweg, de Jan van Galenstraat en de Overtoom.

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden