Tweede Cannibale Royale opent aan de Ruysdaelkade

Cannibale Royale, het latenight vlees-en-bierrestaurant met horrorthema aan de Handboogstraat, gaat binnenkort een tweede vestiging openen.

Cannibale Royale kreeg een 7+Beeld Het Parool/ Rink Hof

Dit gaat gebeuren aan de Ruysdaelkade, op de plek van café Jan Steen. De zaak wordt nu verbouwd en moet in de loop van april opengaan.

De oprichters van Cannibale Royale, die ook Disco Dolly, de Bloemenbar en Hanneke's Boom openden, zijn opgetogen over de nieuwe locatie. Kees Banen (23), die eerder onder andere als manager bij Hanneke's Boom werkte, wordt mede-eigenaar en neemt de leiding van de nieuwe zaak op zich. De nieuwe Cannibale wordt geen late-nightrestaurant, maar gaat verder uit van hetzelfde concept.

De chef van de Handboogstraat gaat leiding geven aan beide keukens. Banen: 'Waar de zaak in de Handboogstraat erg donker is, hebben we hier juist heel veel zon en een groot terras. Daarom gaan we ook een lunch draaien. We hebben 's avonds vlees van de houtskoolgrill, lekker bier, mooie rode wijn; gewoon lekker genieten met z'n allen.'

Hoewel Banen nog maar net is afgestudeerd, maakt hij zich geen zorgen over zijn nagelnieuwe ondernemersrol. 'Ik heb mensen met enorm veel ervaring en knowhow naast me staan en kan niet wachten om open te gaan.' De plek is ook niet helemaal nieuw voor hem: 'Ik heb op het Montessori gezeten en toen was Jan Steen echt ons spijbelhok, ik heb er in mijn schooltijd ontzettend veel gezeten om te poolen en te kaarten.'

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden