Sterrenchefs maken kerstrecepten voor thuiskoks

Supermarktketen Jumbo heeft vijf topkoks gestrikt voor zijn kerstcampagne. Ron Blaauw, Hans van Wolde, Laurens Smallagange, Mario Ridder en Martin Kruithof hebben kerstrecepten gemaakt op basis van relatief simpele ingrediënten.

Topkok Ron Blaauw laat zien hoe je iets lekkers maakt met varkenshaas en paddenstoelenrisottoBeeld YouTube

De sterrenchefs maken in hun recepten gebruik van Hollandse garnalen, gerookte zalm, varkensrollade, varkenshaas en vanille roomijs - volgens de supermarktketen de meest gebruikte ingrediënten tijdens kerst.

Topkok Hans van Wolde van restaurant Beluga in Maastricht (twee sterren) is verantwoordelijk voor het recept van de garnalencocktail. De Amsterdamse chef Ron Blaauw (van onder andere Ron Gastrobar) demonstreert hoe je een lekkere paddenstoelenrisotto maakt met varkensmedaillons.

Alle video's zijn te vinden op het YouTube-kanaal van de supermarktketen.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden