Advertentie van:BPD Ontwikkeling

Wat is dit?

'Advertentie van: ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciele afdeling van DPG Media. De journalisten van Het Parool zijn hier niet bij betrokken.

Start verkoop 10 royale woningen Pier 2

Zie jij je al wonen in één van die royale woningen van Pier 2 in de Amsterdamse Houthaven? Mis deze kans dan niet. Het zijn de allerlaatste 10 woningen van dit stukje Houthaven!

Beeld BPD Ontwikkeling

Op donderdag 12 september a.s. start de online verkoop van Fase 4. De laatste 10 woningen in Houthaven - Pier2. Dit prachtige stukje Amsterdam verwachten wij medio 2021 volledig opgeleverd te hebben. De woningen liggen allemaal aan het water en hebben maar liefst 4 woonlagen. Je auto parkeer je op je eigen parkeerplaats in de naastgelegen stallingsgarage. Dit is optimaal wonen in stad én aan het water.

Flagships

In deze laatste fase van Pier2 komen 2 zeer bijzondere Flagships op de zuidwestelijke kop van de pier. Het zijn de boegbeelden van het eiland. Ze hebben een zeer royale woningoppervlakte van 214m2, grote raampartijen en maar liefst 3 buitenruimtes waaronder een dakterras van wel 22m2! De prijs van de Flagships start bij € 1.402.053,- op basis van een jaarlijkse canon. De jaarlijkse canonbedragen zijn circa € 1.648,00 op basis van een canon van 0,84%.

Tussenwoningen

Naast deze Flagships komen er ook 6 royale Tussenwoningen met een woningoppervlakte van 143m2. Allemaal met meerdere buitenruimtes, waarbij er altijd één is met zicht op het water. De prijs van de Tussenwoningen start bij € 874.634 op basis van een jaarlijkse canon. De jaarlijkse canonbedragen zijn circa € 1.028,00 op basis van een canon van 0,84%.

Hoekwoningen

Op de oostzijde van de pier liggen de 2 Hoekwoningen met een woningoppervlakte van 135m2 en grote raampartijen. Ook de Hoekwoningen hebben twee eigen buitenruimtes waarvan er altijd 1 uitkijkt over het water. De prijs van deze woningen start bij € 830.686,- op basis van een jaarlijkse canon. De jaarlijkse canonbedragen zijn circa € 978,00 op basis van een canon van 0,84%.

Over Pier2

De Houthaven is een gebied met een rijke historie. Dé nieuwe buurt van Amsterdam. Ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Nu wordt het gebied getransformeerd tot een levendige groene eilandenwijk. Een woon- en werkgebied met een grote diversiteit aan gebouwen en gebruikers met het karakter van een echte Amsterdamse wijk. Er worden op het eiland Pier2 in totaal circa 130 eengezinswoningen van 4 of 5 verdiepingen gebouwd. Optimaal genieten van wonen aan het water? Je kunt bij deze woningen en aanlegsteiger laten maken. Ideaal om je eigen bootje aan te meren!

Beeld BPD Ontwikkeling

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor één of meerdere bouwnummers? De inschrijving start op 12 september aanstaande en sluit op woensdag 18 september om 17.00 uur. Daarna wordt door de notaris een loting verricht.

Meer informatie?

Kijk dan op de website www.pier2.nl

De journalisten van Het Parool zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden