Recordaantal bezoekers voor Taste of Amsterdam

Het culinaire festival Taste of Amsterdam heeft dit jaar meer dan 20.000 bezoekers getrokken. Dit is een recordaantal vergeleken met de twee voorgaande edities. In het zonovergoten Amstelpark was het vier dagen lang genieten van haute cuisine van eigen bodem.

V.l.n.r.: Julius Jaspers, Ramon Beuk en Robert Kranenborg.

Op het festival bereidden diverse top-chefs onder toeziend oog van de bezoekers hun 'signature dishes'. Ook kon er volop geproefd worden op de markten, waren er allerlei workshops en boden de verschillende culinaire belevingstheaters plaats voor demonstraties en proeverijen.

Naast de chefs van twaalf Amsterdamse toprestaurants, namen ook diverse televisiebekendheden deel aan het culinaire festival. Onder hen Taste-ambassadeur Julius Jaspers, Robert Kranenborg, Ramon Beuk, Alain Caron en Peter Lute.

Event director van Taste of Amsterdam Henk-Jan Kakebeen is erg tevreden: 'Niet alleen hebben we het dit jaar ongelooflijk getroffen met het weer, we zijn ook trots op al onze deelnemende partijen en natuurlijk het elk jaar toenemend aantal bezoekers. Door zowel restaurants, chefs en producten een podium te bieden, hebben we voor de derde keer kunnen laten zien dat Amsterdam tot de culinaire top behoort.'

Volgend jaar wordt de vierde editie van Taste of Amsterdam georganiseerd.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2019 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden