Aangeboden door GVB

Wat is dit?

'Aangeboden door ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciele afdeling van DPG Media. De journalisten van Het Parool zijn hier niet bij betrokken.

‘Onze mensen zijn al helemaal gewend aan reizen met het OV’

Detacheringsbureau VDB levert uitzendkrachten aan vier- en vijfsterrenhotels in Amsterdam en op Schiphol. De veelal Oost-Europese medewerkers wonen in bungalowparken in Volendam en De Rijp. Dankzij de I travel Business Card reizen zij snel en flexibel naar hun werk.

null Beeld GVB
Beeld GVB

Tijd voor verandering

Asia van Schaik, projectcoördinator: “Voorheen gebruikten we auto’s en touringcars om onze medewerkers naar hun werk te brengen en op te halen. Een kostbare aangelegenheid: we hadden te maken met ingewikkelde planningen, stijgende benzine- en parkeerkosten, verzekeringen, schade en bekeuringen. Bovendien moesten chauffeurs soms lang wachten als mensen bijvoorbeeld moesten overwerken. Omdat we daar verandering in wilden brengen, zijn we een paar maanden geleden overgestapt op de I travel Business Card van GVB en Mobiliteitsfabriek. Nu reizen onze mensen met de bus, tram en metro.”

De I travel Business Card is voor ons voordeliger, én biedt flexibiliteit

null Beeld Asia van Schaik
Beeld Asia van Schaik

Flexibeler en zelfstandiger

Diana Boros, assistent projectcoördinator: “Doordat de medewerkers nu niet meer afhankelijk zijn van een chauffeur, kunnen ze makkelijker doorgroeien binnen een hotel. Bijvoorbeeld naar de functie van supervisor, waarbij je eerder of laten moet beginnen dan housekeeping. Het reizen met het OV zorgt ervoor dat ze flexibeler en zelfstandiger zijn.”

null Beeld Diana Boros
Beeld Diana Boros

Duidelijk overzicht

Asia: “Wij zijn ook heel blij dat we nu een duidelijk overzicht hebben van de gemaakte reizen. Zo kunnen we controleren of medewerkers niet privé reizen met de kaart, en kunnen we hen waarschuwen als ze vaak vergeten in of uit te checken.”

null Beeld GVB
Beeld GVB

Positieve verhalen

Diana: “Het was voor veel mensen in het begin best even wennen om met het OV naar hun werk te gaan. Sommigen zijn pas net in Nederland en hadden hier nog nooit met de tram, bus of metro gereisd. Maar nu gaat het heel goed. We horen alleen maar positieve verhalen.”

De I travel Business Card van GVB en Mobiliteitsfabriek biedt bedrijven een totaaloplossing voor hun mobiliteitsbehoeften. Interesse? Bel met het team van I travel Business Card, tel. 088 - 934 34 14 of mail naar info@itravelbc.nl. Voor meer informatie: www.gvb.nl/itravelbc

De journalisten van Het Parool zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden