Verse Aanvoer

Ongetrainde topkwaliteit bij Daalder

Elke week maakt Foodtube een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt de moeite waard is. Deze week: Daalder.

Restaurant Daalder oogt als een eetcafé, maar de kwaliteit van de keuken ligt er op een veel hoger niveau. Dat kan ook niet anders, want de kerverse chefkok en mede-eigenaar van de zaak aan de Lindengracht was vier jaar lang chefkok van tweesterrenrestaurant &Samhoudplaces, waar hij veel leerde van Moschik Roth.

De rubriek Verse Aanvoer is een samenwerking van Foodtube en Het Parool. Foodtube is een initiatief van wijnjournalist Harold Hamersma en culinair publicist Ronald Hoeben. Bekijk hier alle afleveringen over onder andere restaurants Anna en Borrl Kitchen.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden