Aangeboden door STOX

Wat is dit?

'STOX ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van Het Parool zijn hier niet bij betrokken.

Nooit meer dikke en pijnlijke benen voor Fons Cohen met STOX Energy Socks

We zijn te gast bij Ron Blaauws Gastobar aan de Sophialaan 55. De lunch loopt op een einde en we praten met Fons Cohen, die sinds kort 3 dagen per week met een andere partie in de keuken van Ron Blaauws Gastrobar meeloopt als kok.

STOX
null Beeld

“Het is kilometers maken in een keuken, ik heb berekend dat ik zo’n 15 km afleg op een dag.” De boxer en voormalig modeman Fons 54 jaar, had het zwaar toen hij in de keuken begon. Enorme belasting van voeten en benen van de hele dag staan. “Een vriend van mij raadde me de compressiekousen van STOX Energy Socks aan. Ik was compleet verbaasd over het effect van de sokken, ik had aan het einde van de dag gewoon geen vermoeide en pijnlijke benen meer.”

Wouter de Keizer van STOX: Onze STOX Energy Socks worden gemaakt op speciale medische machines in Italië, die zo ingesteld kunnen worden dat zij degressieve compressie in de sokken kunnen bewerkstelligen. Simpel gezegd betekent dat de druk die de sokken uitoefenen, vanaf de enkels omhoog afneemt. Hierdoor worden vocht en afvalstoffen sneller vanuit de benen afgevoerd, wat resulteert in onder andere minder vermoeide en slanke benen.

Fons Cohen: Nadat ik het verschil heb gemerkt heb ik mijn collega’s in de keuken ook aangeraden STOX te dragen. Niet alleen mensen van mijn leeftijd, maar ook jonge mensen hebben namelijk allemaal last van vermoeide benen aan het einde van de dag en hebben nu ook het verschil gemerkt.

null Beeld

Fons en zijn collega’s uit de keuken bij Ron Blaauw, dragen de ‘Daily/Work’ collectie van STOX Energy Socks, €32 per paar. Deze hebben een compressie van 22-28 mmHg.

De Daily/Work collectie is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik voor op kantoor of een staand beroep. Hiermee zijn opgezwollen voeten en pijnlijke benen verleden tijd.

STOX Energy Socks zijn online te bestellen op www.stoxenergy.com

De journalisten van Het Parool zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden