Verse Aanvoer

Nieuwe kaart en inrichting voor restaurant Anna

Elke week maakt Foodtube een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt de moeite waard is. Deze week: restaurant Anna.

Ben van Geelen, voormalig patron cuisinier van restaurant A la Ferme (dat inmiddels is gesloten en waar nu restaurant Arles zit) en discipel van befaamde Amsterdamse koks als John Fagel en Wil Demandt, is nu verantwoordelijk voor de keuken van restaurant Anna. Of liever gezegd de keukens van Anna, want de langse eetzaal van Amsterdam is opgedeeld in een wijnbar, een bistro en een fine dining sectie.

Met de komst van de nieuwe chef is zowel de kaart als het interieur van Anna geheel vernieuwd.

De rubriek Verse Aanvoer is een samenwerking van Foodtube en Het Parool. Foodtube is een initiatief van wijnjournalist Harold Hamersma en culinair publicist Ronald Hoeben. Bekijk hier alle afleveringen over onder andere Gastrobar Paris en restaurant The French Connection.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden