Verse Aanvoer

Nieuw interieur en groener menu voor restaurant Vermeer

Elke week maakt Foodtube een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt de moeite waard is. Deze keer in de rubriek Verse Aanvoer: restaurant Vermeer.

Restaurant VermeerBeeld Foodtube

Sterrestaurant Vermeer, onderdeel van het Barbizon Palace Hotel, heeft een forse facelift ondergaan. De eetzaal werd verhipt, ten koste van het statige marmer en de Oudhollandse inrichting.

Een minstens even grote verandering vond plaats in de keuken, waar chef Chris Naylor verder gaat met de vergroening en de versimpeling van zijn menu. Het menu werd kleiner en goedkoper, de gerechten worden voortaan allemaal a la minute en per persoon bereid. Dat is bijzonderder dan het klinkt, legt Naylor uit:


De rubriek Verse Aanvoer is een samenwerking van Foodtube en Het Parool. Foodtube is een initiatief van wijnjournalist Harold Hamersma en culinair publicist Ronald Hoeben.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden