Nieuw Conscious Hotel krijgt biologisch restaurant

Over enkele maanden opent op het begin van de Amstelveenseweg, vlak bij de Overtoom, restaurant Moer. Een eetgelegenheid met duurzame ingrediënten waar groenten de boventoon voeren.

Dirk Mooren (links) en sous-chef Cas van de PolBeeld -

Moer opent 14 februari in het voormalige bandenwisselstation van Michelin. De chefs die in de keuken de leiding hebben zijn Dirk Mooren (voorheen werkzaam bij De Kas, Conservatorium Hotel en Panache) en Cas van de Pol.

Groenten staan in de keuken van Moer centraal. Mooren: "Biologisch, lokaal en een shift van op vlees gebaseerde gerechten naar meer groenten in je dieet; ik zie deze verandering gebeuren. Groenten zijn, verrassend bereid, heerlijk en passen perfect in een gezonde balans met vlees en vis."

Conscious Hotels
Het nieuwe restaurant is straks te vinden in het eveneens nieuwe Conscious Hotel dat binnenkort opent. Het hotel is de derde vestiging van de duurzame hotelketen Conscious Hotels in Amsterdam. Over een jaar opent de keten een vierde vestiging in het voormalige stadsdeelkantoor in het Westerpark.

Naast restaurant Moer huist in het hotel straks ook een eco-patisserie, Sticky Fingers, die in januari opent.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden