N200 in Halfweg dicht van 5 tot 8 juni

In het weekend van 5 tot 8 juni is de N200 in Halfweg in beide richtingen afgesloten om de nieuwe Boezembrug aan te sluiten op de weg. Na dat weekend rijdt het autoverkeer over de nieuwe brug.

null Beeld ANP
Beeld ANP

Van vrijdagavond 5 juni 21.30 uur tot maandag 8 juni 05.00 uur is de N200 in Halfweg volledig afgesloten tussen de Oranje Nassaustraat en het Zwettenviaduct. Automobilisten tussen Haarlem en Amsterdam kunnen via de A9 en de A5 rijden. De extra reistijd bedraagt volgens aannemerscombinatie ééN200 slechts enkele minuten. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de gemeentelijke wegen. In Halfweg blijft het wel mogelijk de N200 over te steken bij de Oranje Nassaustraat/Dubbele Buurt.

Bus 80 blijft rijden, maar wel met een omleiding tussen het Zwettenviaduct en de Australiëhavenweg. De bus stopt dit weekend niet bij alle haltes in Halfweg.

De nieuwe Boezembrug

De afgelopen maanden heeft ééN200 de nieuwe Boezembrug gebouwd. Om de nieuwe brug aan te sluiten op de weg wordt de weg volledig afgesloten. Na dit weekend rijdt het autoverkeer over de nieuwe Boezembrug. Het fiets- en voetpad op de nieuwe brug moet dan nog worden afgebouwd en gaat volgens de huidige planning eind augustus open.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@parool .nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden